SPORTURI  »  TENIS  »  WUHAN

VIDEO O jucătoare de tenis a vrut să ceară scuze fanilor pentru o glumă nepotrivită, dar a fost întreruptă! Momente bizare la finalul meciului

Magda Linette
Magda Linette

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 19:42 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 21:18

Magda Linette (32 de ani, 45 WTA) a debutat cu succes la turneul de la Wuhan, după care a vrut să își ceară iertare fanilor chinezi pentru o glumă făcută în urmă cu câteva zile, însă a fost întreruptă de intervievatoare.

În cursul acestei dimineți, Magda Linette a trecut de Liudmila Samsonova (25 de ani, 23 WTA), la capătul unui meci care a avut două seturi cu aceeași durată (43 de minute) și același scor (6-2).

Drept urmare, jucătoarea poloneză s-a calificat în turul al doilea, unde va da de Lesia Tsurenko (35 de ani), ocupanta locului 96 în clasamentul WTA. Tenismena din Ucraina a învins-o în turul anterior pe britanica Katie Boulter (28 de ani, 34 WTA): 6-2, 7-5.

Linette nu a putut să se bucure de victorie, fiindcă interviul de pe teren a fost atipic. Cea care i-a luat interviu a rugat-o să vorbească despre succesul obținut însă, din tribune, au început să se audă fanii care îi solicitau Magdei să își ceară iertare.

Magda Linette a făcut o glumă despre Covid: „Baza de date a virusului a fost actualizată”

Pentru ce? Înainte de a pleca spre Wuhan, sportiva în vârstă de 32 de ani a postat o imagine cu o tabelă pe care scria „Următoarea stație: Wuhan”. Textul care a însoțit această fotografie a fost „Baza de date a virusului a fost actualizată”.

O jucătoare de tenis a vrut să ceară scuze fanilor pentru o glumă nepotrivită, dar a fost întreruptă! Momente bizare la finalul meciului

Wuhan este orașul chinez din care s-a răspândit virusul Sars-Cov-2, care a dus la pandemia din 2020. De-a lungul timpului, Wuhan a fost ținta a numeroase glume legate de acest subiect, iar Linette a decis să se alăture grupului de ironizatori în cel mai nepotrivit moment – chiar înainte de a participa la turneul de la Wuhan.

Cum era de așteptat, postarea tenismenei cu trei titluri la simplu în palmares nu a trecut neobservată. De acolo și solicitarea fanilor din timpul interviului de după meci. Linette a ascultat rugămințile celor aflați în tribune și a încercat să își ceară scuze:

„Pot să zic ceva? Știu că v-am ofensat pe unii dintre voi...”, a început să spună poloneza, moment în care intervievatoarea i-a luat microfonul și i-a zis „Ok, vorbește despre evoluția ta”.

VIDEO. Momentul în care Magda Linette a fost întreruptă de intervievatoare

„Vă mulțumesc pentru că ați fost atât de buni cu mine”, a mai declarat Linette, după care interviul s-a încheiat fără o altă întrebare suplimentară.

Magda Linette va reveni în turneul de la Wuhan joi, 9 octombrie, și rămâne de văzut cum va fi primită de către spectatorii chinezi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Superliga
Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „Știți de ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează