SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROTTERDAM

VIDEO Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei, lăsat mască de lovitura reușită de Medvedev la Rotterdam: „N-am văzut NICIODATĂ așa ceva!”

O execuție reușită de Daniil Medvedev (3 ATP) în meciul cu Dusan Lajovic (27 ATP), de la ATP Rotterdam, l-a impresionat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (7 WTA). +7   FOTO
O execuție reușită de Daniil Medvedev (3 ATP) în meciul cu Dusan Lajovic (27 ATP), de la ATP Rotterdam, l-a impresionat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (7 WTA).

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 03:23

O execuție reușită de Daniil Medvedev (3 ATP) în meciul cu Dusan Lajovic (27 ATP), de la ATP Rotterdam, l-a impresionat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (7 WTA).

Daniil Medvedev nu a trecut peste momentul pierderii finalei Australian Open 2021, împotriva lui Novak Djokovic. Rusul, unul dintre liderii noului val din tenisul masculin, a fost înfrânt și în turul I de la Rotterdam, scor 6-7(4), 4-6, de sârbul Lajovic. 

 Mouratoglou, lăsat mască de Medvedev

Chiar dacă a pierdut, Medvedev a făcut înconjurul planetei cu o lovitură inedită. În game-ul cu numărul 3 din setul secund, rusul a executat un backhand cu două mâini din centrul terenului, fără sa se uite la minge. Nu a plasat tocmai bine lovitura, dar adversarul parcă a fost hipnotizat de încercare și a trimis în fileu. 

Patrick Mouratoglou a exclamat pe Twitter: „Nu am văzut NICIODATĂ o asemenea lovitură! Pare o execuție potrivită pentru Ultimate Tennis Showdown”. 

  • Ultimate Tennis Showdown este o competiție internațională organizată de Mouratoglou, cu reguli diferite față de circuitul ATP. Antrenorul francez încearcă astfel să revoluționeze tenisul, să îl transforme într-un sport mai dinamic, fără timp morți.
+3 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Nici ei nu i-a venit să creadă! Ce a făcut Andreea Prisăcariu, după victoria fără game pierdut

FOTO Sorana Cîrstea, din nou în centrul atenției » Cum a fost surprinsă la turneul de la Lyon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează