SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

FOTO Ce a postat Simona Halep, la câteva ore după ce Sinner a scăpat nepedepsit în cazul de dopaj: „Nedreptate”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat marti, 20 august 2024 23:14 / Actualizat miercuri, 21 august 2024 10:06

Simona Halep (32 de ani, 1130 WTA) a postat un mesaj cu subînțeles, în ziua în care Jannik Sinner (23 de ani, 1 ATP) a scăpat de suspendare după ce a fost depistat pozitiv.

Sinner a fost depistat pozitiv cu o cantitate scăzută de clostebol, substanță care este pe lista interzisă, făcând parte din clasa agenților anabolizanți.

Marți după-amiază, ITIA a emis un scurt comunicat prin care anunța că italianul a fost judecat și a fost găsit nevinovat. Dar i s-au retras premiul în bani, de 300.000 de dolari, și punctele câștigate la Indian Wells, a fost mustrat și a putut participa în continuare la turnee.

Simona Halep, reacție cu subînțeles după ce Sinner nu a fost suspendat

Sportiva din România a parut să transmită un mesaj indirect, prin intermediul rețelelor de socializare, cu referire la cazul lui Sinner. Simona Halep a folosit un citat din istoricul Nicolae Iorga, postat pe contul ei de Instagram.

Cine ți-a făcut o nedreptate, nu rămâne cu o datorie față de tine, ci cu o pierdere față de el însuși” a fost citatul din Nicolae Iorga despre nedreptate pe care l-a postat Halep.

Ce a postat Simona Halep, la câteva ore după ce Sinner a scăpat nepedepsit în cazul de dopaj: „Nedreptate”
Mesajul Simonei Halep, foto: Instagram

Simona Halep a fost depistată pozitiv în septembrie 2022 și a avut nevoie de aproape doi ani, până în martie 2024, pentru a-și putea demonstra nevinovăția.

A fost găsită dopată cu roxadustat în septembrie 2022, când a participat la US Open, unde a fost eliminată în turul 1. A fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Spre deosebire de cazul Sinner, dosarul Simonei nu s-a judecat atât de repede. Halep și echipa ei au făcut presiuni ca tribunalul să judece cazul cât mai repede, iar decizia a venit după aproape un an. Pe 12 septembrie 2023!

Au trecut 340 de zile de când Simona a fost anunțată până la decizia Sport Resolution, timp în care Halep nu a avut voie să joace.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (22)
WelshW
WelshW  •  29 August 2024, 19:31
Postat de bibirica_cel_fara_de_bac pe 21 August 2024, 01:04

„au scoso” ... Nu degeaba, de câte ori profesorul de limba română te scotea la tablă, colegii de clasă râdeau (în hohote) de tine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

WelshW
WelshW  •  29 August 2024, 19:30
Postat de Dr.Hoock pe 21 August 2024, 12:23

Si crezi că in afară de niște bombardieri si păcănelari interesează pe cineva câți bani a câștigat Halep? Câte vile, sau cate limuzine de cocalar si-a cumpărat? Astea sunt preocupari de babe din mediul rural!

pai intereseaza pe lumea intreaga,doar pe bani se joaca,nu pe impresii. repet,locul 3 all time la bani simona halep,the west couldnt handle that. la feminin,evident.

WelshW
WelshW  •  29 August 2024, 19:29
Postat de VanBasten2000 pe 21 August 2024, 14:46

Esti prost informat. Aproximativ 40M dolari. Impozabili.

locul 3 all time din tenis feminin,ca sunt 40 sau 100 este discutabil. dar locul 3 all time din tenis feminin ramane.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează