SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO+FOTO Simona Halep și Sorana Cîrstea au oferit IMAGINILE ZILEI la evenimentul organizat de Ion Țiriac la Otopeni

Ion Țiriac i-a premiat astăzi pe medaliații de la Jocurile Olimpice FOTO: Cristi Preda (GSP) +50   FOTO
Ion Țiriac i-a premiat astăzi pe medaliații de la Jocurile Olimpice FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , , - Publicat vineri, 16 august 2024 11:26 / Actualizat vineri, 16 august 2024 16:27

Simona Halep și Sorana Cîrstea au fost prezente la ceremonia de premiere a medaliaților români de la Jocurile Olimpice, organizată azi de Ion Țiriac, la Țiriac Collection, în Otopeni.

Prima a ajuns dubla câștigătoare de Grand Slam, îmbrăcată într-o rochie albă, apoi a sosit și Sorana Cîrstea, îmbrăcată într-un mod similar. Cele două s-au întreținut vreme de minute bune.

GALERIE FOTO. Simona Halep și Sorina Cîrstea s-au întreținut în timpul evenimentului organizat de Ion Țiriac

+45 FOTO

Sorana Cîrstea s-a deplasat în cârje, după ce recent a suferit o operație la piciorul stâng, care o va ține departe de terenul de tenis în acest an.

De mai bine de 6 luni mă confrunt cu o durere severă la picior. După ce am încercat toate metodele posibile, fără vreun rezultat sau îmbunătățire, am decis, medicii împreună cu mine, să mergem înainte cu operația.

Vestea bună este că totul a decurs bine, vestea proastă este că voi rata restul sezonului. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și vă voi vedea în 2025”, scria Sorana pe Instagram.

VIDEO. Halep și Cîrstea s-au întreținut amical la evenimentul organizat de Țiriac

Halep și Cîrstea, relație tensionată în trecut

În trecut, s-a scris că relația dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea nu este una de prietenie, ci, dimpotrivă, a existat mereu o oarecare tensiune între cele două tenismene.

În anul 2018, s-a vehiculat chiar că Sorana s-a retras din echipa de FedCup din cauza Simonei Halep. Se pare că la baza deciziei ar fi stat relația tensionată dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep, liderul WTA de atunci preferând-o în echipă pe Irina Begu, cu care era foarte bună prietenă. La meciul României cu Elveția, din aprilie 2018, Halep l-ar fi influențat pe antrenorul Florin Segărceanu s-o folosească pe Irina Begu, deși Sorana avea o poziție mai bună în clasament.

Un al doilea moment tensionat ar fi avut loc în urmă cu mai mulți ani, la Australian Open. Atunci, Soranei i s-ar fi părut că Simona nu i-a răspuns la un salut și ar fi sărit să o lovească.

Dezvăluiri la Open GSP

Invitată la Open GSP, Mihaela Buzărnescu, 36 de ani, fost număr 20 WTA, a fost întrebată despre tensiunile din echipa de Fed Cup a României. 

„A fost o atmosferă grea, era greu să comunici. Am aflat ulterior, era o situație, fusese ceva între Simona și Sorana. Venisem de la un turneu, nu eram pusă la punct cu știrile, doar ce am mai auzit anumite discuții. N-am înțeles nici acum care a fost motivul exact al disputei. Era ca la un turneu de tenis individual, ne salutam, fiecare avea programul ei de antrenament, cu echipa ei și cam atât.

Veneam la mese împreună, dar nu exista o comunicare, să te întrebi: «Ce mai faci, cum mai ești?». Suntem oameni, ne vedem mai mult decât ne vedem cu propria familie, e normal să vezi ce mai face una, alta, să vorbim despre haine, despre relații (n.r. - râde), lucruri simple, normale, să socializăm”, a declarat Miki Buzărnescu în platoul Gazetei Sporturilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Superliga
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (17)
mr90
mr90  •  19 August 2024, 15:31

Cîrstea este penibila ... cind nu ai ce baga in rochie nu vii cu un asemenea decolteu ....

adrian.7
adrian.7  •  16 August 2024, 21:56

Cum ar fi fost ca Halep, sa nu discute cu iubita fiului si moștenitorului lui Tiriac

tk2014
tk2014  •  16 August 2024, 21:05
Postat de Freyya pe 16 August 2024, 17:59

comentez cand vreau si NU ADMIT sa fiu acuzata de un neica nimeni ca nu imi platesc taxele. daca te cunosti asa de bine trisor nu inseamna ca toti ceilalti sunt. as zice: sa-ti fie rusine, dar nu cunosti ideea

diana, tu esti? nu erai la bruxelles, cu treaba?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează