SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Stefanos Tsitsipas, pus la punct de guvernul grec, după declarațiile privind campania de vaccinare: „Nu deține cunoștințele pentru a-și da cu părerea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 18:22 / Actualizat sambata, 21 august 2021 18:31

Giannis Oikonomou, purtătorul de cuvânt al guvernului de la Atena, l-a pus la punct pe Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 3 ATP), după declarațiile privind vaccinul împotriva Covid-19.

Stefanos Tsitsipas a avut o luare de poziție controversată în privința campaniei de vaccinare împotriva Covid-19. Jucătorul grec, semifinalist la Cincinnati în acest moment, a spus că va face acest lucru doar dacă va fi obligat de regulamentul ATP. Declarațiile nu au fost bine primite în țara natală. 

Stefanos Tsitsipas, pus la punct de guvernul elen

„Stefanos Tsitsipas este un atlet desăvârșit, are niște calități sportive incredibile, iar contribuția pe care a adus-o sportului din Grecia este de necontestat. 

În cazul de față, vorbim despre capacitatea lui de a discuta despre nevoia de vaccinare. Nu deține nici cunoștințele, nici studiile, nici a făcut muncă de cercetare pentru a expune astfel de opinii”, a transmis Giannis Oikonomou, purtătorul de cuvânt al guvernului de la Atena.

Ce a spus Tsitsipas despre campania de vaccinare

„Vaccinarea nu trebuie să devină obligatorie. Atât timp cât nu va fi obligatoriu în circuitul ATP, nu mă voi vaccina. Eu sunt tânăr, am sub 25 de ani, eu consider doar că aceste vaccinuri nu au fost testate suficient. 

Au anumite reacții adverse. De aceea, trebuie să fie la latitudinea fiecăruia ce decizie ia. Dacă vrei să te vaccinezi, e problema ta. Pentru cei tineri, eu cred că e bine să ia virusul, creează imunitate.

Nu consider asta un lucru rău. Să nu fiu înțeles greșit, cred că la un moment dat toți ne vom vaccina”, spunea Tsitsipas, într-o conferință de presă. 

Simona Halep, în tabăra opusă lui Tsitsipas

Nu îmi este frică (n.r. de infectarea cu Covid-19) pentru că sunt vaccinată. Mă simt protejată și am grijă. Port mască atunci când sunt înconjurată de oameni. Nu îmi plac bulele sanitare. Mă simt foarte stresată în ele. Așa că, dacă oamenii s-ar vaccina, ar fi mai bine, pentru că nu ar mai exista atâtea restricții
- Simona Halep

Citește și alte știri din tenis: 

Rafael Nadal face anunțul momentului în tenis: OUT din circuit până în 2022

Lanțul problemelor: Simona Halep a avut un 2021 marcat de accidentări » Rămâne de văzut dacă se reface până la US Open

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (11)
ucluj2011
ucluj2011  •  22 August 2021, 07:38
Postat de iulihenry14 pe 21 August 2021, 20:45

Deci aia care si-au facut vaccinul au pierdut din energie...gen...cum e normal nu cand faci un vaccin care te "infecteaza" cu simptome asemanatoare gripei. Urmeaza ca baietii astia sa ne spuna ca au bagat mana in priza si s-au curentat. Sau ca au pus mana in foc si s-au ars. "Nu am fost informați deloc despre acest lucru. La început, nu aveam nicio explicație, dar apoi am văzut că toți sportivii vaccinați au avut această pierdere." E literalmente pe google...toate efectele adverse sunt pe google daca vrei sa le vezi. Daca nu iti faci temele logic ca o sa fi surprins cand sportivii tai sunt lesinati dupa vaccin. Hai sa ii lasam pe aia care se pricep sa vorbeasca despre vaccinuri si aia care stiu sa dea in bila , sa dea in bila. Exista un motiv pentru care unii sunt doctori si altii sportivi.

Ceea ce spui este cât se poate de fals. Acei "specialiști" sunt vânduți , cumpărați , CORUPȚI. Majoritatea medicilor , dacă nu ar fi obligați nu s-ar vaccina , iar șefii lor care insistă pentru vaccinare fac parte din sistem... din mafie (ca să zic așa...). Atâta timp c\t tu ca vaccinat ai șanse FOARTE MARI să iei și să dai COVIDul , vaccinul nu este decât un instrument politic și financiar. Atâta timp cât există efecte adverse FOARTE GRAVE , chiar fatale pentru multe categorii de oameni , efecte secundare care NU s-au trecut în prospect (înadins și intenționat) , nimic nu este sigur și NIMENI nu poate OBLIGA pe NIMENI să se vaccineze. Asta este mafia la scară Globală. ADEVĂRATA mafie care ne este băgată pe gât și pe care vor să o acceptăm vrând-nevrând pentru că face parte din marea resetare Globalistă... neo marxistă!!! HUOOOOO!!!

maoru
maoru  •  22 August 2021, 01:48

Sa o puna pe masa la punct. Ce a facut *** asta in viata, papagalul asta? Adica nu poate Stefanos sa-si exprime o parere - asta pentru ca un ziarist destept l-a intrebat - ca apar *** oficiali care "pun la punct". Chiar aici am ajuns, sa nu poata nimeni sa-si spuna parerea deschis? Traim in dictatura sau cum? Luc Montagnier are cunostinte bai duda?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  21 August 2021, 21:51

Aha, Țițipas nu are cunoștințele necesare, e o vită încălțată, în schimb Guardiola pe care îl promovați că îndeamnă turma la vaccinat, ăla are cunoștințșe temeinice, că l-a lins vaca-n cap ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează