SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Surpriză imensă la Wimbledon! Accidentată în startul setului decisiv, Emma Răducanu a fost eliminată în optimi

Emma Răducanu, la Wimbledon. Foto: Imago Images
Emma Răducanu, la Wimbledon. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2024 22:07 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 10:56

Emma Răducanu a fost învinsă de neozeelandeza Lulu Sun în optimile turneului de la Wimbledon, scor 2-6, 7-5, 2-6. În debutul decisivului, jucătoarea cu origini românești s-a accidentat și a avut nevoie de un time-out medical, iar nivelul arătat până în acel moment a scăzut drastic.

Răducanu a fost dominată în al treilea set, loviturile puternice ale lui Sun fiind de multe ori imposibil de returnat, iar diferența a fost evidentă. Jucătoarea din Noua Zeelandă a reușit două breakuri și s-a calificat în sferturi fără mari emoții.

Lulu Sun, jucătoare din Noua Zeelandă, a venit din calificările turneului, în timp ce Emma Răducanu a primit acces la turneu în baza unui wildcard.

Emma Răducanu s-a accidentat la spate și la gleznă

Britanica s-a accidentat chiar în primul game din setul al treilea, având nevoie de un time-out medical pentru mai multe minute. Răducanu a alunecat pe iarba londoneză și a cerut imediat fizioterapeutul, care i-a oferit îngrijiri medicale la spate, dar și la gleznă.

După acel moment, jocul ei nu a mai avut aceeași consistență, precum în finalul setului secund, pe care l-a câștigat 7-5.

Emma a avut probleme și ieri, când i-a „încheiat” cariera lui Murray la Wimbledon. Cei doi trebuiau să joace la dublu mixt, dar jucătoarea a anunțat probleme medicale care au făcut-o să se retragă înainte de startul meciului.

Emma Răducanu a avut un parcurs solid până în optimile de finală de la Wimbledon după ce a învins-o pe Maria Sakkari, în două seturi, 6-2, 6-3. În primul tur, Emma Răducanu a învins-o pe Renata Zarazua, locul 98 mondial, scor 7-6, 6-3, iar în turul 2, britanica a trecut de Elise Mertens, locul 33 mondial, scor 6-1, 6-2.

Britanica nu mai intrase în această fază a competiției din 2021 când a reușit această performanță și la Wimbledon și la US Open.

Lulu Sun o va întâlni pe Donna Vekic, locul 39 mondial. Croata a reușit să o învingă pe Paula Badosa 2-6, 6-1, 4-6.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  08 Iulie 2024, 11:47

Meciul l-a pierdut in setul 1,prezentandu-se lamentabil!Numai duble greșeli,servicii telefonate,nu alerga,doar... dansa,crezându-se probabil la vreuna din filmarile la reclame, pentru firmele cu care are contracte!

parpalache
parpalache  •  08 Iulie 2024, 11:18

Mi-a fost frica de soarta Emmei-inca de când comentatorul prezenta pe cine eliminasera in tururile anterioare! Lulu Sun-tata croat și mama chinezoaica-(dar avea trasaturi mai degraba de tip slav,moștenindu-l pe tatal sau)-eliminase in tururile anterioare doua...chinezoaice!Ziceam(și am cobit),ca nu e bine de chinezoaica noastra britanica!

parpalache
parpalache  •  08 Iulie 2024, 11:11

Nu atunci la„accidentarea”aia a pierdut meciul!(accidentarea a fost doar o sclifosenie)!Meciul l-a pierdut in setul 1- când s-a prezentat lamentabil!(Mai ales ca adversarei ii tremurau picioarele de emoție)!Numai duble greșeli,numai servicii telefonate,foarte statica!Mai mult dansa, decât alerga!Se credea la filmari -la vreo reclama pentru firmele cu care are contracte de publicitate!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează