SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Fantastic! Ce a fost mai bun: jocul lui Vinci sau interviul de la final? » Cel mai amuzant dialog după un meci de tenis

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 22:39

Roberta Vinci, 32 de ani, a oferit surpriza anului în tenis, reușind să cîștige în fața Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 6-4 și să se califice în finala de la US Open, cu Flavia Pennetta.

Meciul a fost extrem de spectaculos, iar cele două jucătoare au ridicat spectatorii în picioare de multe ori.

La fel de bun ca meciul a fost și interviul învingătoarei de la finalul partidei. A fost plin de emoție la început, dar a avut și foarte multe momente amuzante.

"Pfffffff!  E un moment incredibil, e ca un vis pentru mine, am învins-o pe Serena, sînt în finală! Nu-mi vine să cred ceea ce am reușit azi. E magnific. Îmi pare rău, oameni buni, dar asta este cea mai tare zi din cariera mea, cea mai tare zi din viața mea.

Nu mai am cuvinte. Am fost condusă, m-am gîndit doar să joc, să nu mă gîndesc că e Serena în fața mea. Am reușit", a spus Vinci în startul interviului, în aplauzele celor peste 10 mii de fani care au rămas să o asculte pe finalistă.

Imediat, reporterul ESPN a pus întrebarea logică: "Atunci cînd te-ai trezit de dimineață te-a făcut ceva să crezi că acest moment este posibil?", iar răspunsul lui Vinci a produs hohote de rîs în tribunele arenei: "Nu, clar nu" :D Și a continuat spre mirarea reporterului: "Clar nu. E adevărat. Nu m-am gîndit că acest moment este posibil, ci doar că o să joc o semifinală la US Open, să mă bucur, dar atît. Nu mă gîndeam că o să cîștig cu Serena, clar nu".

Cum a făcut față presiunii din final? "Ce am gîndit atunci? Pune mingea în teren, nu gîndi, pune mingea în teren și aleargă. Atît, pune mingea în teren, nu te gîndi la Serena, că e ea acolo, pune mingea și aleargă".

Dialogul a continuat. "Mai devreme ai spus că îți pare rău", a punctat jurnalistul. "Da, să știți că îmi pare rău pentru Serena, pentru Grand Slam, pentru americani, pentru toți care așteptau trofeul ăsta. Dar azi este momentul meu. E cea mai tare zi pentru mine și sînt cea mai fericită. Grazie".

VIDEO cu cele mai tari declarații ale Robertei Vinci de la final

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Liga Campionilor
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Stranieri
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”
Europa League
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (27)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  12 Septembrie 2015, 17:48

Batrana caprioara a invins bivolita obosita. Serena traieste din gloria trecuta si din forta "barbateasca" p care o are inca. Se misca pe teren ca in reluare, iar daca apuca intr-o directie nu mai poate reveni. Este previzibila in tot ce face. Oricum meciul a fost mult peste cel anterior in care Halep a aratat ca nu poate duce efortul unui turneu adevarat. Acum se va odihni cu capul pe milionul castigat. Veni, Vidi, Vi(n)ci!

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Septembrie 2015, 12:18

si asa *** invincibila si aroganta Serena a fost invinsa dupa marele blat din sferturi cu sora sa asta va fi apusul carierei pentru Serena! ha ha ha bravo Roberta succes in finala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul.o.53
paul.o.53  •  12 Septembrie 2015, 12:16

"VIDEO Fantastic! Ce a fost mai bun: jocul lui Vinci sau interviul de la final? » Cel mai amuzant dialog după un meci de tenis" Nu, injectia !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează