FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 2-2

Piţurcă: "Nu se poate să iei gol într-o asemenea manieră!" :(

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2008 00:00

Selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă, a vorbit despre remiza de aseară dintre România şi Franţa.

"Nu sunt multumit. Daca scorul ar fi fost 0-0 sau 1-1, dar in momentul in care am avut 2-0, nu sunt multumit. Poate ca acum v-ati convins ce inseamna echipa Frantei si ce echipa am intalnit la Euro. Ne-am dat seama de valoarea lor si de ce pot sa faca atunci cand le intalnim in meciuri directe.

Noi n-am invins niciodata Franta intr-un meci oficial, dar din pacate nu am putut gestiona acest avantaj de 2-0. E pacat. Am vazut astazi prima repriza si am luat un gol ca in curtea scolii.Nu se poate sa iei un gol intr-o asemenea maniera. Le-am spus la baieti sa nu se retraga, dar probabil ca ne-am speriat ca avem 2-0.

S-au infuriat cand au vazut ca sunt condusi, dar cum au egalat s-a vazut ca nu mai pot duce ritmul. Nu poti sa mentii acelasi ritm, ritmul nostru a fost infernal in primele 30 si din pacate am primit gol pentru ca nu toti jucatorii si-au respectat pozitiile", a spus Piţurcă la Recurs.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  13 Octombrie 2008, 00:35

la 2-0 ti-au schimbat zarurile de ti-ar schimba si salariul sa-ti dea vreo 200 de euro pe luna sa vedem tot multumit ai fi.Din 9 posibile ai facut 4 puncte carate si sa nu mai auzim de tine

 •  13 Octombrie 2008, 00:08

Normal ar fi ca antrenorul sa fie una cu echipa si sa stie de ce fac ce fac jucatorii in teren. La noi e o situatie anormala, in care antrenorul nu stie ce fac jucatorii in teren si se detaseaza de ei. In fotbal primul vinovat e antrenorul si apoi jucatorii. La Piturca insa se vede ca este invers. Oare cate chestii sunt pe invers la domnul Piturca???

 •  12 Octombrie 2008, 23:58

ba pitzipoanco, gol luam oricum, ca ne-au calarit aia pana au egalat...asta se intampla daca ii astepti la 25 de m de poarta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează