INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 4-3

Mark Hughes după gestul lui Bellamy: "A acţionat nornal, fanul venea ameninţător spre el!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Antrenorul lui Manchester City, Mark Hughes, a afirmat că jucătorul Craig Bellamy nu va fi sancţionat de club pentru conflictul pe care l-a avut cu un fan care a intrat pe teren la derby-ul cu United, informează Sky Sports.

Fotbalistul lui City l-a împins pe suporter şi riscă să fie suspendat până la trei etape de către Federaţia Engleză de Fotbal, însă Hughes spune că Bellamy a fost în legitimă apărare şi a vrut să-l oprească pe respectivul fan. "Încă aşteptăm o reacţie din partea Federaţiei, care trebuie să ne anunţe dacă porneşte o anchetă. Craig a vrut ca respectiva persoană să fie îndepărtată de pe teren. El a acţionat normal, deoarece fanul venea ameninţător spre el şi nu poţi să ştii ce se întâmplă în astfel de situaţii", a spus Hughes.

Antrenorul a adăugat că nu va depune plângere împotriva arbitrului de rezervă, care a râs alături de Ferguson după ce United a reuşit golul victoriei în ultima etapă. "Era o discuţie privată între ei doi. Poate că i-a spus o glumă bună", a spus Hughes.

Tehnicianul s-a referit şi la posibilitatea ca minutele de prelungire să fie mai bine calculate, deoarece Manchester United a beneficiat de fiecare dată atunci când nu era în avantaj. "Lucrurile trebuie clarificate. Poate că ar ajuta dacă numărul minutelor de prelungire să fie calculat de altcineva. Nu spun că susţin acest lucru, dar poate că este o alternativă care trebuie analizată", a precizat acesta.

Manchester City a pierdut cu scorul de 3-4 derby-ul cu Manchester United, golul victoriei campioanei Angliei fiind marcat în minutul 90+6.

NewsIn

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid - Ludwigsburg în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Rapid - Ludwigsburg în Liga Campionilor la handbal feminin
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League
Campionate
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!
Formula 1
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
 •  22 Septembrie 2009, 22:23

am vazut si meciul si faza. fanul respectiv era tinut de maini de 3 stuarzi iar viteazul de bellamy l-a lovit ca un las in timp ce ala nu putea riposta. iar de bellemy se stie cat de pasnic e de cand il fugarea mort de beat pe riise intr-un hotel pt ca ala canta ceva fals.

 •  22 Septembrie 2009, 21:06

Da sigur ca venea amenintator spre el =)) asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. pai fanul era la pamant, cu vreo 3 stewarzi calare pe el. apoi cand a fost ridicat de aceeasi stewarzi, bellamy s-a repezit spre el si a pus mana pe fata lui, impingandu-l un pic. cred ca si-a luat si bellamy o flegma, insa daca nu mergea la el nu se intampla asta.

 •  22 Septembrie 2009, 19:48

ce grea e lb romana. auzi, "nornal" ! plecati acasa cu tot gsp vostru...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează