FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Vine "Guriţă"?

Cosmin Contra, Contra, Poli Timisoara
Cosmin Contra, Contra, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2010 00:00

Cosmin Contra e cireaşa de pe tortul lui Iancu în campania de achiziţii din iarnă

Marian Iancu a încercat în repetate rînduri să-l readucă pe Cosmin Contra (34 de ani) la Timişoara, dar fără succes. Acum este mai aproape ca niciodată să-l convingă pe fundaşul lui Getafe să revină la echipa unde s-a format ca jucător. "Unul din ultimele obiective ale campaniei de achiziţii este să-l aduc pe Contra la Timişoara. Vrem să-l împrumutăm cel puţin 6 luni. Ar fi în primul rînd o lovitură pe plan sportiv, nu una de imagine. Contra e un om al casei, un jucător de grup", a spus boss-ul timişorenilor.

Directorul executiv al bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian, ţine permanent legătura cu fundaşul lui Getafe, care este pregătit să revină în România. "Cu Cosmin sînt mereu discuţii. Nu neg faptul că vorbim des la telefon. I-am spus să se decidă, iar de restul lucrurilor ne ocupăm noi. Primul pas pe care trebuie să-l facă este să se urce în avion. Mi-a spus că acum îşi doreşte foarte mult să vină. Ne-ar ajuta enorm un jucător cu experienţa sa", a menţionat Chivorchian. "Guriţă" a evoluat ultima dată la Poli în sezonul 2004-2005.

23 minute a strîns Contra în acest sezon de Primera Division în 3 partide jucate pentru Getafe

182 meciuri a adunat Contra în Primera Division, în 8 sezoane, la 3 echipe, Alaves, Atletico Madrid şi Getafe 

72 meciuri şi 7 goluri are "Guriţă" la echipa naţională

Bonfim mijlocaş
Dacă Marian Iancu va reuşi să-l aducă pe Contra la Timişoara în această iarnă, titularul postului de fundaş dreapta, brazilianul Eder Bonfim, va urca în linia de mijloc. "Bonfim şi Contra nu se vor călca în picioare. Bonfim a mai jucat mijlocaş dreapta, aşa că nu ar fi nici o problemă", a afirmat patronul lui Poli.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Ianuarie 2010, 11:46

Burebista se intoarce. Asta da bomba. Mare jucator, mare caracter acest contra. Mai sunt politisti de batut pe la timisoara acum sau de ce se intoarce?

 •  06 Ianuarie 2010, 11:09

Ahaaaaaaa, acum am inteles, inca mai sunteti in concediu de sarbatori pana in 11 ianuarie si prin urmare ati lasat femeile de serviciu sa posteze pe site, nu ? Bomba e ala care a scris articolul asta. Pai contra si sepsi sunt asa de mari valori ? daca pleaca fratii Karamian si Bucur, se va alege prfaul de fulgerul-aek-poli tm. bafta, asta ne si dorim.

 •  06 Ianuarie 2010, 10:33

Intradevar asta inseamna cu adevarat intinerirea echipei.Abia astept sa vad ce va fi pe Bulevardul Libertatii(ma refer la aripa Contra-Bonfim) si sub privirile ingrozite a lui Stancu ,Mera sou Nibombe care ii vor dubla cu mare precizie.In sfarsit D-le Iancu cu astfel de aparare vom fi in grafic iar cat il priveste pe Gurita el va fi un concurent serios a lui Alexa la cartonase.De rasul lumii !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează