FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Erori în serial » U Cluj are probleme mari în defensivă

U Cluj
U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2011 16:07

Clujenii au plătit din nou tribut unor greşeli în defensivă, pierzînd o nouă partidă de verificare în stagiul din Antalya


Acum 46 de ani, "Şepcile roşii" treceau la pas de Wienner Neustadt, dar aseară, în Antalya, rolurile s-au inversat. Elevii lui Ionuţ Badea n-au învăţat nimic din ultimele două partide de verificare, cînd au greşit grav în defensivă. Scenariul s-a repetat şi cu echipa austriacă, "studenţii" dînd impresia că nu şi-au făcut temele la lecţia de marcaj. Aşa a deschis Wienner scorul în prima repriză, după ce Simkovici a pus latul simplu (31). În debutul reprizei secunde, apărătorii clujeni au mai clacat o dată, făcînd un penalty, transformat de Aigner (55).

Două aspecte pozitive au ieşit la iveală în meciul cu austriecii. Trimişi din primul minut în teren, tinerii Cucui, Morar şi Voican au o poftă ieşită din comun de joc, ultimul reuşind să înscrie cu un şut sec din careu. Intrat după pauză, Ţene s-a înscris şi el în registrul remarcaţilor, dar i-a lipsit clarviziunea în două situaţii-cheie pe final. Şi atacantul Tony a impresionat prin forţă şi tehnicitate, demonstrînd că rămîne o variantă de luat în calcul în retur pentru atacul "Şepcilor roşii".

Amical
U Cluj - Wiener Neustadt 1-2 (0-1)
Au marcat: Voican (80) / Simkovici (33), Aigner (55 - penalty)
U Cluj: Boşneag - Buhuş, D. Munteanu, Cucui, Luis Rodriguez - Delgado, Balde, Păcurar, Voican - Machado, V. Morar. Antrenor: Ionuţ Badea. Au mai jucat: Matache, G. Buşcă, Izvoranu, Mendy, Ţene,V. Gheorghe, Tony, Lemnaru.

Testează un argentinian
După ce-a schimbat patru avioane şi a ajuns vineri seara în Antalya, fundaşul stînga Luis Rodriguez (25 de ani), ultima oară la Sheriff Tiraspol, a fost testat ieri prima oară de Ionuţ Badea în amicalul cu Wiener. A avut intrări tari, i-a busculat pe adversari, iar abnegaţia lui a impresionat. Fundaşul va fi testat şi în zilele următoare, Ionuţ Badea dorind să-l vadă încă în două meciuri pentru a se pronunţa asupra unui eventual transfer.

Meci nostalgic
Site-ul oficial al ardelenilor a notat ieri că amicalul cu Wiener Neustadt a avut o însemnătate deosebită pentru U Cluj. De numele austriecilor se leagă prima participare în cupele europene a "Şepcilor roşii". În ediţia 1965-1966, Universitatea a întîlnit-o pe Wiener şi a cîştigat în ambele meciuri, 1-0 şi 2-0. Remus Cîmpeanu, integralist în cele două partide de atunci, a dat ieri lovitura de start în amical.

"S-a acumulat şi oboseală, dar antrenamentul, că aşa a fost acest meci, a fost bun. Nu cred că trebuie să ne îngrijorăm, păcat de faptul că am dat doar un gol"
Alex Păcurar, mijlocaş U Cluj


Inbox
Claudiu Niculescu n-a jucat ieri din cauza unor probleme la inghinali. Tot la fel, Adrian Cristea şi Boştină au fost menajaţi.

Machado a revenit pe gazon după accidentarea la gleznă. Era să dea gol în startul reprizei secunde, dar reluarea lui spectaculoasă a fost respinsă de portar.

La meci a asistat şi şeful LPF, Dumitru Dragomir, venit la partidă alături de Alexandru Boc. "Corleone" a sosit îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening şi o jachetă maro, cu bască britanică pe cap. Invitat la un meci, Dragomir a fost spumos: "Dacă intrăm eu şi Sandu Boc, alergăm suta de metri în 3 zile".

Costel Orac şi Felix Grigore (ambii Unirea Urziceni) şi Eugen Pîrvulescu (Pandurii) au spionat evoluţia clujenilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează