FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA 3-1

Andone: "Noi am îndepărtat fanii de la stadion, dar le mai trece supărarea dacă luăm Cupa"

Andone îl sfătuieşte la margine pe tînărul Ţucudean
Andone îl sfătuieşte la margine pe tînărul Ţucudean

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 17:50

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, şi-a setat obiectivul pentru aceste ultimele 8 etape din acest sezon: locul 4 în Liga 1 şi cîştigarea Cupei României! "Fălcosul" a vorbit pe larg despre meciul cîştigat de echipa sa în această dupăamiază, scor 3-1, în faţa fostei campioane Unirea Urziceni. Golurile "cîinilor" au fost înscrise de Mehmedovici, Dănciulescu şi Bakaj, Mihalcea ripostînd pentru oaspeţii din Bărăgan.

"Putea să fie un meci foarte complicat, dar jocul a fost în totalitate la discreţia noastră. Am marcat şi noi în sfîrşit după un corner, nici nu mai ţin minte de cînd nu am mai reuşit asta. La 2-1 puteam fi egalaţi de Rusescu, dar ne-a salvat Găman. Am făcut multe schimbări pentru că săptămîna viitoare avem două deplasări grele, la Galaţi şi la Steaua, plus că avem şi ultimul obiectiv, Cupa, pentru care am făcut schimbările de azi în primul 11. Se joacă într-un ritm infernal!", a spus Andone, care a continuat discuţia pe tema "Dănciulescu":

"Nu e normal să i se spargă toate în cap lui Dănciulescu, el dă totul pentru echipa asta. Eu sînt responsabil pentru toate rezultatele, nu Dănciulescu. Am avut o discuţie cu el în care i-am explicat că nemulţumirea suporterilor se îndreaptă asupra mea şi asupra jucătorilor mai în vîrstă. Doar n-o să se ia fanii de Raphi (n.r. Raphael Stănescu) pentru că nu s-a mai cîştigat nici un trofeu de 3 ani.

Cred că cel mai bun loc pe care putem să-l obţinem este locul 4, dar să cîştigăm şi Cupa României. Suporterii noi i-am îndepărtat de la stadion. Situaţia durează de mai mulţi ani, că nu i-am îndepărtat eu, acuma. Dacă vom cîştiga Cupa le va mai trece supărarea, dar e greu, pentru că aşteaptă de ani de zile să cîştigăm un campionat", a conchis tehnicianul dinamovist la conferinţa de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
policefun
policefun  •  13 Aprilie 2011, 14:35

Sa avem siguranta ca BAKAY ramane si va imbraca de la anul tricoul ros-alb, sa stim ca BARBOIANU ii va lua locul lui Rubio cara atat poate atat joaca, ca nu stam doar in MOTI si GRIGORE ci ca MEHMEDOVICI si GAMAN sunt si ei soluti, ca TUCUDEAN poate fi la fel ca DANCIU, ca TORJE nu pleaca imediat ce a inceput si el sa joace ceva, ca ALEXE va schimba pase cu GANEA si la anul tot ca si caini, ca DANCIU va intra pe finaluri si va face diferenta ca un mare talent ce a fost este si va mai fi. Astea sunt visele suporterilor care se vor intoarce cu siguranta pentru ca DINAMO nu va muri ci poate renaste si poate deveni chiar mai mult decat a fost. HAI DINAMO caini pana la moarte si dincolo de ea.

policefun
policefun  •  13 Aprilie 2011, 14:30

Ando, problema este ca nu intineresti echipa, si sa rulezi doar pe cei care vor forma nucleul de jucatori care de la anul vor forma o echipa care sa speram va lupta la titlu. Asta vor suporteri, care pot trece poate peste esecul celor cativa ani de seceta dar care pot spera ca la anul vor fi si ei angrenati in lupta pentru titlu, nu doar se vor consola cu palide victori in meciuri cu steaua, rapid sau mai stiu ei cu cine dintre granzi. Sa vedem o echipa tanara ambitioasa asa cum era cea formata de Nea MIRCEA prin 88 ( ANDONE, MATEUT, KLEIN- Dumnezeu sa-l ierte-, RADUCIOIU, SABAU, LUPESCU, STELEA si sa ma ierte ceilalti pe care nu i-am pomenit)

energyzatu
energyzatu  •  12 Aprilie 2011, 23:26

Mai bine bate zdeaua ... si cupa e importanta dar mai important e sa bata zdeaua

Vezi toate comentariile (7)
Comentează