FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - VASLUI 1-1

Bistriţa pune o piedică Vasluiului în cursa de urmărire a liderului » Coşmar cu vampiri

Temwanjera a cîştigat duelul cu Săceanu, dar echipa africanului s-a mulţumit cu remiza
Temwanjera a cîştigat duelul cu Săceanu, dar echipa africanului s-a mulţumit cu remiza

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 00:04

Moldovenii rămîn departe de titlu, după ce n-au fost în stare să bată la Bistriţa, deşi au condus încă din debutul meciului

Vasluiul e echipa-spectacol din Liga 1. Halagian şi Manea, dirijorii Gloriei, au încercat să-i izoleze pe virtuozii Wesley şi Adailton. "Plăieşii" au redus frecvenţa paselor cu călcîiul, dar au ieşit din ambuscada bistriţeană şi datorită jucătorului care cunoaşte cel mai bine obiceiurile locului, Lucian Sînmărtean. Fostul puşti teribil al Bistriţei a potolit startul furibund al gazdelor. Mijlocaşul a centrat perfect la colţul scurt, pentru Temwanjera, iar Mike a găsit lovitura letală de lîngă Corallo (9).

Ardelenii au replicat tăios. Golul lui Achim a fost însă anulat (10), pentru un ofsaid la Keita, intercalat pe traseul şutului. Velcovici a fost şi el aproape, cînd a prins bara cu un trasor din unghi (23). Wesley a plusat, lovind în două rînduri stîlpul din stînga lui Albuţ, la aceeaşi fază. Repriza s-a încheiat cu o nouă bară, la execuţia tehnică a lui Iordache, precedată de o ocazie uriaşă a lui Wesley.

Hizo n-a sunat retragerea, iar meciul a avut ritm şi după pauză. Szukala a trimis "peste" de la marginea careului mic (48), pentru ca, la cealaltă poartă, Genchev (50) şi Wesley (56) să-l scoată în evidenţă pe Albuţ. Deaconu a încins şi mai tare spiritele, acordînd penalty pentru Bistriţa la un henţ al lui Cînu. Băjenaru a măsurat cu o "scăriţă" pulsul lui Halagian (64), dar Kuciak, plecat pe colţ, n-a pedepsit insolenţa mijlocaşului. 1-1, scor la care oaspeţii s-au aruncat în atac. Wesley şi Adailton au ratat ţinta şi o şansă uriaşă de a se apropia decisiv de liderul Oţelul.

Inbox
- Wesley a fost titularizat în ultimul moment de Hizo, deşi vasluienii anunţaseră că brazilianul are şanse infime să joace din cauza "unei dislocări a şoldului".
- Temwanjera a marcat spectaculos la primul său meci ca titular din acest sezon. De altfel, Mike jucase, pînă aseară, numai 5 minute în actuala stagiune!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
marian79iulian
marian79iulian  •  13 Aprilie 2011, 17:38

nici nu s-a terminat bine meciul cu dinamo cand mister porumboiu era fericit de arbitraj(doar castigase, evident!) si iata ca la primul punct pierdut iar isi da arama pe fatza si scoate pe gura dumnealui numai vorbe penibile pentru un conducator de club! si hizo la fel, imediat ce a pierdut 1 punct si-a adus aminte ca a fost vai domnule "furat" in toate meciurile si de aia nu e el in frunte! poi mai nenea hizo, echipa matale a fost slaba aseara, nu atat de slaba pe cat s-ar crede ci doar egala cu bistrita!!! ca sa nu mai spuneti de altii, renuntati sa mai LATRATI aiurea ..cand nu sunteti in stare sa dati 1 gol mai mult ca adversarul, nu castigati! asa e la fotbal!!!

ghetrofen
ghetrofen  •  13 Aprilie 2011, 11:39

D-le Valentin Schiopu, sunteti la fel de penibil ca si colegul dvs, Horia Ivanovici. A fost deajuns sa se rasteasca Porumbescu la voi ca sa va schimbati punctul de vedere. Sunteti un model de ziaristi fara coloana vertebrala. Vorbesc despre penalty, evident si fara urma de indoiala. Multe succesuri in activitatea viitoare.

ewwe
ewwe  •  13 Aprilie 2011, 10:29

de ce i-ati dat 5 lui Gheorghiu cand el merita 3???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează