SPORTURI  »  BOX  »  BOX

"Rechinu'" Diaconu: "Vreau să demonstrez că am valoare"

Adrian Diaconu
Adrian Diaconu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 21:50

Pugilistul Adrian Diaconu a declarat că a aşteptat mult timp pentru a boxa cu americanul Chad Dawson, dar că acum se simte "mult mai puternic fizic şi psihic" pentru întâlnirea care va avea loc sâmbătă, în cadrul unei gale de la Montreal, informează site-ul rds.ca.

 

"Am aşteptat mult timp acest meci, dar am avut de asemenea şi timp pentru a mă pregăti. Sunt mult mai puternic fizic şi psihic. Am încredere în mine. Sunt doar la o victorie de un alt meci pentru titlul mondial. Din acest motiv, toate meciurile disputate în ultimii 4 ani au fost importante. Pentru mine orice meci este important, însă mărturisesc că acesta va fi special", a declarat Adrian Diaconu, cu 27 de victorii (15 KO) şi 2 înfrângeri în palmares.

Românul s-a declarat convins că îl poate învinge pe Dawson. "M-am pregătit foarte bine. Când stai în sală, te antrenezi timp de un an şi nu lupţi, este greu. Meciul acesta îmi va oferi multe şanse. Vreau să demonstrez că am valoare", a mai spus Diaconu, citat de montrealgazette.com.

Şi antrenorul Stephane Larouche, care se ocupă de pregătirea lui Diaconu, este optimist în privinţa meciului de sâmbătă. "Adrian este conştient că dacă va lupta normal, nu va ajunge la Dawson. Dar, dacă Adrian va fi rapid, dacă îşi va folosi viteza şi toate atuurile, atunci îl poate surprinde pe Chad Dawson. Dawson nu a dat prea mulţi pumni în meciul cu Pascal, însă este talentat şi unul dintre cei mai buni la categoria sa. Este viclean, rapid, înalt şi se mişcă bine. Acest meci este o oportunitate minunată pentru Diaconu, poate ultima bună pentru român. Ne aşteptăm să facă un meci bun. Este calm şi relaxat", a spus Larouche.

Mediafax

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
steaua186
steaua186  •  19 Mai 2011, 02:13
Postat de bdgeorge pe 19 Mai 2011, 01:25

multa bafta Adriane !!!! Rspect pt ceea ce faci lupti cu campioni adevarati !! oare de ce nu au gasit si pt tine Interboxul niste hodorogi sa-ti aperi titlul??? oricum daca vrei sa ai o cariera adevarta in fata trebuie sa scapi de canadienii astia si sa-ti iei alt manager...cred ca realizezi ca nu vei cistiga niciodata in Bell Center sau oriunde in Canada in fata lul Jean Pascal..tu ai vazut cum se arbitreaza acolo>>>>>>...

@bdgeorge tu ce meciuri ai vazut? jean pascal la dominat in ambele meciuri fara probleme... ce arbitraj visezi??? Adevarul e ca jean pascal a fost mult mai rapid si inteligent iar diaconu care la luat la misto si nu s-a antrenat arata ca un butoi si deabea se misca in ring...

oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  19 Mai 2011, 01:58

Tu esti campionul nostru . Vei invinge Adi .

mihaienache
mihaienache  •  19 Mai 2011, 01:38

spra deosebire de bute pe care il tin canadieni de la interbox in brate amaratu asta se bate cu scule adevarate. bafta adriane daca razbesti singur ,o sa fii mai respectat decat altii avantajati de canadieni care l-au ars si pe moshu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează