FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi, lăudat de dinamovişti şi rapidişti pe gsp.ro pentru gestul său

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 11:26

Cititorii gsp.ro au postat zeci de mesaje de laudă la adresa lui Mirel Rădoi, după ce fostul căpitan al Stelei i-a trimis 25.000 de euro lui Ştefan Sameş, ca să-i asigure tratamentul în străinătate.

Fani stelişti, dar şi suporterii rivalelor de la Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova, au lăudat gestul fundaşului român. Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei, n-a rămas insensibil la suferinţa lui Ştefan Sameş, fundaşul de fier al roş-albaştrilor din anii '70-'80.

Înjurat tot timpul de rivali pe vremea cînd evolua la Steaua şi criticat cînd a ales să renunţe la naţionala României, Rădoi a ajuns să fie susţinut de toţi românii după gestul său.

Laude pentru Rădoi, critici pentru Becali
Fanii stelişti de pe gsp.ro l-au lăudat pe fostul căpitan al echipei din Ghencea, dar nu au uitat de războiul cu patronul Gigi Becali.

"Ceea ce a făcut Mirel e o lecţie de viaţă şi de caracter, dacă ar fi avut mai mult noroc ajungea un simbol la o echipă mare din Europa , datorită determinării sale şi seriozităţii!" a scris myku.

"Oameni adevaraţi!!! BRAVO!!! Mare păcat că s-a retras de la naţională, poate nu este el Messi, dar ca valoare avea loc acolo, iar ca suflet şi angajament este fără pereche", a spus vladutz13

Susţinut de rivalii de la Dinamo şi Rapid
Gestul lui Mirel Rădoi le-a atras atenţia şi fanilor dinamovişti şi rapidişti, care au uitat pentru moment de rivalitate, şi l-au lăudat pe fostul căpitan din Ghencea.

"Bravo RĂDOI, un gest demn de lăudat!!! BRAVO ŢIE!!! Banii nu sînt totul în viaţa asta, mai presus de toate e OMENIA", a spus aleen91, un fan al lui Dinamo

"Frumos gest....un caracter adevărat, nu contează culoarea clubului,contează să recunoşti că eşti OM", a scris un fan al Rapidului.

"Gesturile astea trebuie facute mult mai des.. ce înseamnă 25 - 50 de mii pentru un fotbalist care ajunge cu bonusuri la 1 milion sau ceva de genu?! Treziţi-vă "fotbaliştilor" ! Dacă tot nu jucaţi nimic.. măcar faceţi gesturi!", a spus cajualex, un alt suporter al alb-vişiniilor.

"Bravo Mirele! Eşti un oltean adevărat!", a comentat euoltean, fan al Universităţii Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
asorinio
asorinio  •  21 Mai 2011, 02:29

acum ceva timp, scria-ti ca nu isi ajuta sora sau fratele si acum il face-ti erou.pt ce?

bobbytza42
bobbytza42  •  20 Mai 2011, 17:26

E gestul unui OM.bravo lui...Becali a tot dat din gura ca face,ca drege...as dori sa stiu cati bani a donat daca tot se lauda ca ii va plati tratamentul domnului Sames?mi-ar place sa citesc de fapte,nu de vorbe aruncate-n vant... Inca o data,bravo Mirel!ai dovedit ca esti un om cu caracter...

marian79iulian
marian79iulian  •  20 Mai 2011, 16:38

BRAVO! mai rar oameni asa! despre valoarea fotbalistica doar antrenorii isi pot exprima parerea, noi suporterii doar superficial! UN GEST DE APRECIAT, inca un BRAVO!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează