INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCHALKE - STEAUA 2-1

Presa germană: "Steaua, o ocazie, un gol, dar Raul a făcut dreptate"

Raul a marcat al doilea său gol în faţa Stelei
Raul a marcat al doilea său gol în faţa Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 23:01

Cotidianul german Kicker a scris după meciul Schalke 04 - Steaua Bucureşti, scor 2-1 în grupa J din Europa League, că echipa română a finalizat singura sa ocazie, după o combinaţie frumoasă, şi că gazdele au cîştigat meritat.

"Raul a înscris primul său gol pentru Schalke în Europa League. Steaua: o ocazie, un gol. Presiunea gazdelor s-a concretizat la golul lui Papadopoulos, apoi Steaua a penalizat relaxarea lui Schalke după o combinaţie frumoasă, finalizată de Rusescu. În repriza a doua, Raul a marcat pentru 2-1. Steaua a stat bine defensiv, dar n-a găsit mijloacele să străpungă apărarea adversă, iar Schalke a construit cu răbdare, gestionînd rezultatul", a scris Kicker.

Cotidianul Bild a titrat: "Raul duce Schalke mai departe". "Echipa din Gelsenkirchen a câştigat pe merit, a profitat de superioritatea sa, nu îndeajuns însă pentru un succes mai clar. Schalke a dominat în faţa naivilor români. Steaua a egalat parcă de nicăieri, şi la pauză a fost un egal amar. Raul a făcut dreptate şi a adus victoria şi calificarea. N-a fost o victorie strălucitoare, dar a fost una clară", a scris Bild.

"Mai multă muncă decît plăcere", este titlul din publicaţia Sued Deutsche: "N-a fost un joc frumos, dar Schalke şi-a atins obiectivul. Graţie unui gol al spaniolului Raul, Schalke şi-a asigurat accesul în faza eliminatorie".

Cotidianul Der Westen din Gelsenkirchen a scris că "în careul Stelei a fost mereu stare de alarmă". "În minutul 33, românii au luat faţa cu inteligenţă defensivei germane, iar Rusescu a înscris. Schalke a obţinut un succes aşteptat, chiar dacă n-a sclipit", a comentat Der Westen.

Ziarul Die Welt a subliniat că "Steaua a mizat pe contraatac şi a egalat surprinzător, dar Raul a înflăcărat-o pe Schalke".

"Raul spulberă dubiile", a titrat T-Online, în timp ce Die Stern a notat că "Senor Raul a marcat pentru o victorie meritată. Neglijenţa de la faza golului egalizator a făcut meciul mai greu pentru Schalke. Combinaţia românilor a pus echipa lui Stevens într-o postură neplăcută. După pauză, Steaua a rămas aproape de propia poartă, Schalke a rămas sus, dar ocaziile mari au lipsit, până la golul lui Raul", notează Mediafax.

"Schalke iernează în Europa, e calificată înaintea ultimei etape. Gazdele au creat permament pericol, au atacat iar şi iar, şi nu au dat şanse Stelei să respire. Dominarea s-a concretizat în minutul 25, dar apoi, din nimic, Steaua a reuşit să egaleze. Golul a paralizat parcă echipa lui Stevens, iar echipele au intrat la cabine la egalitate. Raul a adus o victorie meritată", a comentat site-ul oficial al grupării germane.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
calin6ca
calin6ca  •  02 Decembrie 2011, 00:12

Un meci de rahat pentru Shalke, Steaua a avut bafta si nu a stiut sa profite. Bizoni si lipsa totala de talent si dedicatie. La 2-1 nu am vazut nici un pressing consistent pentru a inscrie. Despre degajarea "fundasului" Latovlevlici sau cum il cheama, sa discute echipa "tehnica" a Stelei!!!!! Eu joc la amatori, peste foarte multe mari si tari, si actualul antrenor, fara state de plata, dar pe care-l respectam asa cum se cuvine, dupa asemenea degajare , imi da maximum 15 minute de joc, pe meci pina la proba contrarie!!!! De parca golaverajul mai conta! Bizoni cu creierul reduc condusi de oieri fara creier! E cineva care sa ma combata? Nota Bene: cu putin creier, va rog!!!

ratzy
ratzy  •  02 Decembrie 2011, 00:07

daca la faza golului nostru a fost neglijentza din partea lor atunci ce sa mai vorbim de neglijentele din partea noastra la golurile lor? parca sunt putin penibili ziaristii nemti.. a fost o faza lucrata frumos de catre Steaua la gol...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează