SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-JAPONIA, AZI, ORA 16:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVESCORE PE GSP.RO

Ochi oblici, minge ovală » România va juca astăzi un meci test împotriva Japoniei

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 19:55

România întîlneşte azi Japonia, pe stadionul Arcul de Triumf, o dispută între locul 18, respectiv 16 în clasamentul IRB.

Japonia nu a cîştigat niciodată un meci disputat în Europa în istoria sa. Cu toate acestea, în întîlnirile directe cu România, niponii conduc cu 2-1! "Stejarii" au învins în 2004, la Bucureşti, scor 25-10, dar au pierdut confruntările disputate la Tokyo, 21-34 în 1995 şi 16-23 în 2005.

Japonia a făcut un real progres, în ultimii ani, în rugby, naţionala "florii de cireş" fiind antrenată acum de cunoscutul Eddie Jones, cel care a pregătit şi Australia între 2001 şi 2005, jucînd finala Cupei Mondiale în 2003, pierdută în faţa Angliei. "Japonia e o echipă foarte bine organizată, cu un joc foarte rapid. Ne dorim victoria, dar important e ca jucătorii să arate asta pe teren", a declarat antrenorul României, Hari Dumitraş.

Eddie Jones a lăudat jocul României, pe care a urmărit-o în meciurile de la IRB Nations Cup. "Grămada e punctul forte. România înscrie puncte multe cu ajutorul grămezii. Sînt două stiluri de joc diferite, iar diferenţa se va face în funcţie de modul de adaptare al echipelor", a declarat Jones.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (3)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  10 Noiembrie 2012, 15:49

Rezultatul final nu poate decit sa arate la ce nivel este la ora actuala rugbyul romanesc.Sper ca ai nostri sa se impuna in toate departamentele,nu numai in gramada!O victorie clara ne-ar scuti de orice comentariu.Sa auzim numai de bine.

yoalexander
yoalexander  •  10 Noiembrie 2012, 13:16

Din punct de vedere al vitezei , ne depasesc .Dar ai nostrii sunt peste ei la forta si cu siguranta si la experienta .Sunt mai inalti si mai solizi ca ei si ar trebui sa cautam marginea cat mai des.La gramada va fi o diferenta uriasa , Romania nu cred ca o sa aiba probleme la acel capitol.

tipsy
tipsy  •  10 Noiembrie 2012, 08:02

ii vom domina clar la gramada dar vom face otita pe treisferturi. chiar va fi interesant. ar trebui sa castigam acasa, dar nu e usor deloc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează