FOTBAL  »  AMICALE  »  BISTRIŢA - GYOR 1-1

Ne-au rupt ungurii! » Trei jucători ai Bistriţei s-au accidentat în amicalul cu Gyor

Dolha a simțit pe pielea lui ostilitatea maghiarilor
Dolha a simțit pe pielea lui ostilitatea maghiarilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 13:27

Dolha, Berceanu şi Iordache au ieşit şifonaţi rău din confruntarea cu liderul maghiar: lovituri în figură, comoţie cerebrală şi fractură de piramidă nazală.

Se apropie meciul României cu Ungaria din preliminariile CM 2014, iar partidele de verificare dintre cluburile celor două ţări sînt pline de înverşunare.

Gloria a disputat, miercuri, în Antalya, un amical în compania lui Gyor (locul 1 în prima ligă), terminat 0-0. Dacă la fotbal nu a cîştigat nimeni, la bătaie s-au impus adversarii noştri! În minutul 34, la o minge aruncată în careul bitriţenilor, un atacant al ungurilor l-a împins pe stoperul Andrei Berceanu în Emilian Dolha.

Cei doi s-au ciocnit violent, fundaşul alegîndu-se cu o fractură de piramidă nazală ce a necesitat o intervenţie chirurgicală, în timp ce goalkeeper-ul a suferit o comoţie cerebrală minoră şi a rămas cu o vînătaie serioasă la pomete!

Pînă la pauză, ungurii l-au scos din joc şi pe Adrian Iordache, stoperul fiind accidentat după un fault dur, cu talpa, al adversarilor.

Îl aduc pe Szekely
Gloria îl transferă pe Janos Szekely, fotbalist care a jucat ultima oară în Polonia, la Korona Kielce. Mijlocaşul dreapta de 29 de ani ar agrea o revenire în Liga 1 şi doreşte să semneze un contract pînă în vară cu echipa lui Pădureanu.

"Ungurii au dat dovadă de o agresivitate exagerată în acest joc, lăsîndu-ne încă din prima repriză fără ambii fundaşi centrali" (Vasile Moga, director sportiv Gloria)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
taradacilor
taradacilor  •  09 Februarie 2013, 13:18
Postat de gerula666 pe 09 Februarie 2013, 01:51

Daca sunte-ti prosti si nu ati dat si voi...Nu ati dat ca va durea pe voi in cot de spre ori ce idee legata de nationalism sau patriotism. Ungurii de aia v-au ars, de nationalisti ce sunt cand vine vorba de Romania, ai nostri in meciul direct cu ei, daca nu se vor uita pe tabela , HABAR nu vor avea cu cine joca, intiietate are GUTA, SALAM, BMW, PITIPOANCA, BAMBU= patriotismul romanesc al fotbalistului roman care e nu face nici cat o ceapa degerata in europa de west.

Subscriu, treziti-va mortilor, ca nu stam o mana de oameni sa aparam mereu demnitatea acestui popor, ft-va in gura de cocalarizati

anne
anne  •  09 Februarie 2013, 08:59

S-au dat cap in cap ca prostii si dau vina pe unguri....Olteni....

illusionro
illusionro  •  09 Februarie 2013, 02:13

data viitoare daca tot sunteti niste femei cu ghete de fotbal si va e frica sa ripostati macar nu va mai lamentati in presa pzdelor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează