INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Două cluburi mari din Italia sînt pe urmele lui Săpunaru!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 20:05

Cristian Săpunaru a impresionat şi la Real Zaragoza în Primera Division, iar acum două echipe importante din Serie A au pus ochii pe fundaşul român.

Fundaşul echipei Real Zaragoza, Cristian Săpunaru, este dorit de Internazionale Milano, informează ilsussidiario.net, menţionînd că principalul pericol pentru gruparea milaneză în privinţa tentativei de achiziţionare a românului este clubul Lazio Roma, care vrea să îşi întărească apărarea.

"Avînd în vedere prestaţiile foarte bune ale românului, multe cluburi sunt interesate de el, iar între acestea se află şi Inter. (...) Conducerea grupării Real Zaragoza ar intenţiona să îi prelungească lui Săpunaru contractul, dar deocamdată nu a primit răspunsuri din partea fundaşului, care se gîndeşte bine la viitorul său, deoarece este destul de tînăr şi poate avea o şansă importantă sezonul viitor.

Pericolul mare pentru Inter vine din Italia, de la Lazio: această grupare vrea să îşi întărească apărarea, avînd în vedere faptul că Abdoulay Konko ar putea pleca la altă echipă", notează site-ul italian, care precizează că Săpunaru s-a aflat în atenţia mai multor cluburi italiene şi anul trecut.

Cristian Săpunaru, 28 de ani, a semnat un contract pe un an cu Real Zaragoza, la 31 august 2012.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
schipry
schipry  •  26 Februarie 2013, 13:53

-Câștigi bani de acasă!-NU ESTE UN VIRUS! Apasă link-ul acesta ://www.viespar.ro/?reff=c28e95ebab8a1fb52bfbf45348bf4fea hai să facem echipă. Câștigi bani din click-uri, like-uri, comentarii, etc. Pas 1: Îți faci un cont GRATUIT. Pas 2: Îți alegi ce task-uri doresti să rezolvi. Pas 3: Rezolvi task-urile și primești bani. Plata se face prin PayPal...ACTIVEAZA-TI CONTUL CU AJUTORUL LINKULUI PRIMIT PRIN MAIL SI FA-TI ECHIPA APOI DISTRIBUIND LINKUL! Succes!

alexa_b
alexa_b  •  26 Februarie 2013, 11:08

nu stiu cat de actual este interesul Interului pentru Sapunaru,stiu ca se interesau de el asta vara inainte sa semneze cu Zaragosa dar nu s-a pus problema de un transfer,dovada ca Marco Branca s-a orientat spre Alvaro Pereira; sa fim seriosi Sapunaru nu ar avea loc in primul 11 al lui Inter

mario_seppona
mario_seppona  •  26 Februarie 2013, 00:57
Postat de lavy_flavy pe 25 Februarie 2013, 21:32

da' de ce-s pe urmele lui,a ciordit ceva?

cata cultura! cta spiritualitate! uite c ai primit si un like!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează