SPORTURI  »  AUTO  »  BMW

Coupe cu 4 uşi » BMW Seria 4 Gran Coupe e o noutate în segmentul premium al clasei medii

BMW nu a comunicat prețul pentru BMW Seria 4 Gran Coupe +2   FOTO
BMW nu a comunicat prețul pentru BMW Seria 4 Gran Coupe

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 22:44

BMW Seria 4 Gran Coupe este primul coupe cu patru uşi din segmentul premium al clasei medii. Modelul va fi prezentat în martie, la Geneva.

BMW Seria 4! O nouă apariţie în lumea auto. Seria 4 Gran Coupe este cel de-al treilea model al noii game după 4 Coupe şi Cabriolet.

Românii trebuie să aştepte pînă la vară, prezentarea oficială urmînd să aibă loc în martie, la Geneva, cu ocazia Salonului Auto.

Maşina are aceleaşi dimensiuni precum coupe-ul cu două uşi. În faţă, ambele sînt identice. Diferenţele o fac acoperişul, mai înalt cu 12 milimetri şi mai lung cu 112 milimetri, capota lungă care ascunde motorul şi habitaclul dispus mult în spate.

Volumul portbagajului este de 480 litri, fiind mai mare cu 35 de litri faţă de cel al versiunii cu două portiere. Suprafaţa maximă de încărcare este de 1.300 de litri.

Funcţia Smart Opener este opţională şi are rolul de a deschide sau închide hayonul prin mişcarea piciorului. Mecanismul de deschidere/închidere electric a hayonului este în dotarea de bază.

Trei motoare pe benzină şi două diesel
Vîrful de gamă este reprezentat de motorul pe benzină 3.0 litri şi 306 CP, consumul mixt fiind de 6,2 l/100 km.

Cele două propulsoare pe motorină sînt 420d Gran Coupe 184 CP şi 418d Gran Coupe 143 CP, consumurile mixte fiind de 4,6l/100 km şi, respectiv 4,7l/100 km.

xDrive şi două transmisii automate Steptronic
BMW 428i Gran Coupe şi 420d Gran Coupe pot fi comandate opţional cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

Varianta standard este echipată cu o transmisie manuală în 6 trepte, însă toate motoarele pot fi comandate cu una dintre transmisiile opţionale, Steptronic cu opt viteze sau Steptonic sport cu opt viteze.

100% conectivitate
Sistemul de navigaţie Professional, Head-Up Display BMW integral color, High Bea, Assistant (asistare a fazei lungi) cu efect antiorbire, Active Protection (pregătire automată a maşinii în caz de accident sau frînări puternice) sînt cîteva dintre tehnologiile BMW-ului Seria 4 Gran Coupe.

Nu lipseşte pachetul M Sport
Pachetul M Sport este disponibil încă de la lansarea modelului cu elemente speciale pentru caroserie, culori exterioare, jante din aliaj uşor şi tapiţerie din stofă şi piele.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează