FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA NĂVODARI - CEAHLĂUL 0-2

VIDEO Magiun la putere! » Ceahlăul s-a trezit după 6 înfrîngeri consecutive şi a dat lovitura pe Litoral: 2-0 cu Săgeata

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 23:02

Numirea lui Marin Barbu, 54 de ani, ca "principal" a fost o carte cîştigătoare pentru moldoveni, care au cîştigat ieri un meci cît un campionat şi au luat o opţiune serioasă ca să evite retrogradarea

Derby la retrogradare. Aşa a fost meciul de aseară, de la Constanţa. Şi şi-a respectat din plin "blazonul". Fotbal puţin, tribune goale, greşeli de arbitraj. Toate ingredientele pentru un antispectacol. Noroc cu startul meciului în care s-a şi marcat. Constantinescu a bătut lung şi "plouat" o lovitură, Marc s-a plasat bine, la limita limitelor ofsaidului, asistentul Ungureanu a dat credit atacului şi stoperul nemţean a marcat cu capul, beneficiind şi de plonjonul bătrînesc al grecului Panagopoulos.

Click aici pentru VIDEO!

Meciul se putea închide peste alte 4 minute, dar Jula a trimis puţin alături. Tot cu capul. Şi tot Jula a ratat o altă ocazie în minutul 30: cap din careu, dar de această dată Panagopoulos a fost providenţial. Cam atît prima repriză.

La pauză, gazdele şi-au dat cu apă pe faţă şi s-au trezit. A intrat Ilie Iordache, care a ratat ocazia meciului: şut imparabil pentru Jovici, însă pînă în poartă mingea l-a izbit în cap chiar pe coechipierul său, Guerra, care a stopat golul (62).

Săgeata a reuşit să şi bage mingea în poartă, prin Guerra (65), însă asistentul Ungureanu a judecat fix pe dos o fază aproape trasă la indigo cu cea din care Marc marcase. Acum a ridicat fanionul şi i-a anulat reuşita spaniolului.

Pe contraatac, Ceahlăul a ucis ultimele speranţe ale gazdelor: Golubovici a şutat, a marcat şi i-a adus Ceahlăului linişte în acest final de campionat. În schimb, pentru Săgeata bate vînt de Liga a 2-a, mai ales din cauza programului care urmează: Astra (d), Chiajna (a), Dinamo (d), CFR (a).

Săgeata a avut penalty
În minutul 18, "centralul" Istvan Kovacs a comis două erori. A inventat o lovitură liberă pentru gazde, de la marginea careului, deşi Deletici mai mult a simulat. A executat Vezan, iar unul dintre jucătorii Ceahlăului, aflaţi în zidul format în interiorul careului, a ridicat mîinile şi a blocat mingea cu braţul. Penalty clar, însă arbitrul a lăsat jocul să continue în loc să ia decizia corectă şi să acorde 11 metri pentru Săgeata.

590 de minute consecutive bifase Ceahlăul fără gol marcat pînă la reuşita lui Marc din startul meciului de aseară, record negativ pentru Liga 1 în acest campionat

"Am marcat, apoi am stat cu capul la cutie, am mai punctat decisiv în final, aia a fost victoria. Cu aceste 3 puncte stăm bine, sper să nu intervină ceva neprevăzut şi să retrogradăm"
Andrei Marc, fundaş Ceahlăul

615498-caseta-sageata.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează