INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO E CAMPIOANA SPANIEI

Fotbaliştii lui Atletico au identificat omul decisiv în cîştigarea titlului: "El e cheia, el ne arată drumul!"

Articol de - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 20:02

Jucătorii lui Atletico au sărbătorit pe Camp Nou titlul de campioni, după 1-1 cu Barcelona. După meci, la unison, l-au lăudat pe antrenorul Diego Simeone, pe care îl consideră omul cel mai important al triumfului istoric.
"A fost incredibil, o experienţă de neuitat, pe care vrem să o repetăm. Nu se poate să suferi mai mult decît Atletico, luptînd împotriva marilor cluburi, cu o istorie în spate. Avem o echipă bună şi punem mult suflet. Simţim ceea ce simt şi fanii noştri, iar cel care ne arată drumul este Simeone", a declarat Juanfran. 

"Partida a reflectat tot sezonul: o formaţie care îşi dă viaţa pe teren. Am reacţionat după cele două accidentări şi am demonstrat că sîntem superiori, cum am fost tot anul. După gol am demonstrat o forţă incredibilă, oricine altcineva s-ar fi desumflat pe aşa un stadion. Simeone este cheia, oglinda în care ne uităm cu toţii înainte să ieşim pe teren. Fanii Barcelonei sînt obişnuiţi cu fotbalul de calitate pe Camp Nou, cu spectacolul, le mulţumim că ne-au aplaudat aşa puternic la final", l-a completat David Villa.

"Să luptăm atîtea etape faţa lui Real şi a Barcelonei este foarte dificil. Ne-am zbătut tot anul şi am muncit într-un ritm impresionant. Simeone ne-a spus la pauză că e sigur că vom marca un gol. Fotbalul a făcut dreptate"a adăugat şi marcatorul golului madrilen, Diego Godin.

"Dedicăm trofeul ăsta tuturor fanilor lui Atletico. De luni, toate gîndurile se îndreaptă către finala Ligii Campionilor.A fost un trofeu foarte meritat. Mereu am crezut în noi. A fost un sezon lung, foarte lung, dificil. Am trăit ultimele două săptămîni într-un stres enorm. Sperăm să cîştigăm şi Liga Campionilor!", a spus Gabi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  18 Mai 2014, 08:03

A castigat singura formatia care a fost cu adevarat o echipa tot sezonul. Pai la cat de organizati au fost astia tot sezonul, cu lotul asta subtire, fara rezerve de lux (Barca isi permite rezerve ca Xavi sau Fabregas, Neymar, Tello iar Real jucatori ca Varane, DiMaria cateodata, Kedhira, etc) merita toate laudele din lume. Simeone daca avea un super lot, la cum ii motiva si ii organiza, pai defila si in campionat si-n CL. Imposibil sa ai un cui impotriva acestui antrenor, nu l-am vazut insterizandu-se, nu l-am vazut sa fie arogant, sa se creada superiori, sa se bucure excesiv. Cand te aplauda 100 de mii de oameni de la echipa rivala, asta spune multe despre omul si antrenorul Simeone.

valentiino
valentiino  •  18 Mai 2014, 06:34

real nu are cum sa joace cum a facut-o cu bayern....e o foarte mare diferenta intre cele doua...bayern s-a napustit peste real si au ramas decoperiti....pe cand atletico ii astepta asezati pe 3 linii cum a facut-o si aseara cu barca....si se va repeta istoria meciului cu chelsea...

kellovictor
kellovictor  •  18 Mai 2014, 00:58

daca real joaca cum a jucat cu bayern,ii umileste pe atletico.....daca nu,vor castiga ai lui simeone!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează