SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

În grafic » Simona Halep s-a calificat ieri în sferturile de finală pentru a şaptea oară în acest an într-un turneu WTA

Articol de , - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 22:22

A treia jucătoare a lumii a încheiat partida din turul al doilea, cu Aleksandra Krunici, în 71 de minute, cu 6-2, 6-4, şi o va întîlni azi pe Lara Arruabarrena


Simona Halep a apărut pe Central în ţinută de seară. Rochie neagră cu mici străluciri. A fost o apariţie întîrziată de nori şi ploaie. Doar o mică sperietură, vremea rămînînd închisă, dar fără alţi stropi deranjanţi. Pînă la urmă, în loc de 18:00, Simona şi Aleksandra au intrat pe teren la ora 19:05. Tribunele au fost puţin mai goale ca miercuri, la meciul de debut. Aplauzele mai moderate, dar de data aceasta prenumele i-a fost strigat de mai multe ori. Cu gleznele bandajate şi mai serios, românca a intrat rapid în partidă, a fost mai tranşantă şi a făcut două break-uri pentru a stabili ordinea pe teren. Simona încearcă să cîştige economisindu-şi cît mai mult energia. A spus-o încă de la început, că se bucură atunci cînd disputele se încheie în două seturi. 6-2 în primul set, unul care s-a scurs fulgerător.

Partea a doua a avut un pic mai multă dramă. Nu mai puţin de şapte break-uri au întreţinut atmosfera. De cîte ori reuşea să cîştige pe serviciul adversarei, românca nu izbutea să dubleze păstrîndu-l pe al său. Frustrarea s-a întrezărit un pic şi pe faţa Simonei, care a lăsat să se vadă ceva-ceva din starea sa. Pînă la urmă, şi-a ţinut serviciul cînd a trebuit, pe final de act secund. 6-2, 6-4, victorie, zîmbet, cruce, aplauze. Doar o altă zi obişnuită pentru Simona Halep, care a ajuns la al şaptelea sfert de finală al anului. Azi însă e din nou pe teren. O va întîlni pe Lara Arruabarena, 120 WTA, pe care a învins-o de două ori pînă acum. Cel mai recent în mai, la Madrid, tot pe zgură.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (9)
analog
analog  •  11 Iulie 2014, 17:22
Postat de sakamoto pe 11 Iulie 2014, 09:41

La ce ora se disputa partida?

Sa nu se suprapuna cu "super"cupa...,ca e jale,revin microbistii...nu pe stadion,pe forum,iar la meciul Simonei vom vedea comentarii legate de ..u..e,steaua,astra...Altfel, "super"forbal,toata liga1 e ok,Simona e albaneza protejata de romani sa ia si ea un trofeu(castigat anul trecut la Budacuresht,ca tot ne confundam capitalele intre fratii romano-unguri), lasa sa ploua, ca tragem acoperis pe NationalArena, ce trebuie prelata la arenele BNR? Hai Simona, hai Romania! (asta pentru cei ce nu inteleg ironiile cu "protejarea" si "albaneza", adicatelea tin cu Simona!).

shab
shab  •  11 Iulie 2014, 14:41
Postat de simonhalep pe 11 Iulie 2014, 10:58

dar de ce sa nu-i dați trofeul chiar azi simonei, după simulacrul de turneu cu no name pe panou? se vede de la o poștă că singura menire a acestui turneu e să aibă simo o consolare după eliminarea rușinoasă de la wimbledon. nu o mai amăgiți ! îi periclitați evoluția de la US open, dându-i o impresie greșită despre adevărata ei capacitate.

Abia acum citesc comentariul asta. Esti retar dat, copile, pun pariu ca ai inceput sa te uiti la tenis anul asta si probabil nici macar nu stii toate regulile.

shab
shab  •  11 Iulie 2014, 14:40
Postat de simonhalep pe 11 Iulie 2014, 13:45

idiota, rușinoasă în sensul că, în finală, kvitova a spălat buzile cu buchard și a cosit iarba wimbledonului cu ea.

Asa, si? Halep a batut-o pe Kvitova de 2 ori din 2 meciuri jucate. Tot asa, o batuse si pe Bouchard, chiar anul asta. Care e relevanta celor scrise de tine?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează