FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Încă o echipă din România dispare, după ce și-a ratat obiectivul: "Am încheiat-o cu fotbalul"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 17:46

Academica Argeș a anunțat prin vocea președintelui Dan Lăzărescu că ratarea promovării în Liga 1 este sinonimă cu desființarea echipei.

”Da, este adevărat că se desființează echipa, dar sîntem în discuții să fim preluați de altcineva, mă refer la club, că nu are nici o datorie. Asta nu înseamnă că va rămîne tot Academica, informațiile sînt că noi am încheiat-o cu fotbalul. Am încercat, nu s-a promovat, asta e, probabil că nu a fost să fie.

N-am avut arbitraje, n-am avut nimic de partea noastră, decît profesionalism. Jucătorii sînt liberi, unii și-au și găsit echipe. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult, ne-am străduit cît am putut și mă bucur că am făcut-o corect”, a declarat Dan Lăzărescu pentru ilfovsport.ro.

Academica Argeș se află la a treia schimbare de nume, după ce a fost preluată de Moroianu și Lăzărescu.

Inițial, echipa juca la Buftea, sub numele de CS Buftea, societate sportivă înființată în 2005. În 2008, echipa a promovat în Liga a II-a, iar anul următor a fuzionat cu Săgeata Stejaru.

Acum doi ani echipa s-a redenumit din CS Buftea în FC Cliceni după care mutarea la Pitești a însemnat schimbarea numelui în Academica Argeș.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (8)
886774391368270
Ovidiu-Lucian Barbu  •  05 Iunie 2015, 11:54

Adrian Georgescu, cel care a publicat aceasta stire nu prea a fost pe stadioane, ce legatura are Academia Arges cu stadionul Dan Paltinisan din Timisoara?

ss.rapid
ss.rapid  •  04 Iunie 2015, 21:35
Postat de echilibrat pe 04 Iunie 2015, 19:27

Aberezi...echipa aia din Timisoara din liga 4 n-are nici o treaba cu Poli Timisoara - e un club nou, fare istorie, palmares, steme. Du-te pe site-ul lor, ASU Polit Timisoara, sa vezi ca ei spun asta ! Si daca vorbesti de palmares, nu exista nici o lege civila sau sportiva care sa legifereze "palmaresul" in Romania. Asta e o fumigena aruncata pentru fraieri. Exista ceva in Statutul FRF despre palmares ? Nu exista acolo nici un cuvintel. Asa ca toti interlopii se lauda cu palmarese fara nici o baza legala.

aberezi tu, Societatea Sportiva Politehica Timisoara 1923 dupa cum vezi are numele echipei originale + stema echipei din 1970, ei sunt in lupta cu primarul care el insusi a vrut asa ceva in trecut sa plece de jos dar acum s-a sucit si lupta impotriva lor blocandu-le 2 promovari, noroc ca din liga 5 desi iesisera pe 2 au fost acceptati cu dosarul pe motiv de stadion si toate cele bine organizate si era loc, anu trecut au ratat promovarea din judet (liga 4) mergand la baraj o comuna care probabil a avut stimul financiar de la atii posibil primarie posibil iancu, anul asta joaca barajul si se joaca in 2 manshe,timisoara poate avea echipa in liga 3 si apoi tot mai sus, problema este cand vor ajunge ambele in aceeasi divizie, eu zic ca primaru va inchide echipa lui si va ajuta echipa suporterilor cu ce se poate legal./////cat priveste academica pitesti, ei au asteptat raspunsul tas cu problema contestatia contra craiova

sibelius
sibelius  •  04 Iunie 2015, 20:14
Postat de zecs93 pe 04 Iunie 2015, 18:42

o clona penibila, drum bun, niciodata nu vor putea fi FC ARGES, adevarata echipa a pitestiului este in liga 5 alaturi de timisoara ( mai exact echipa suporterilor care au palmaresu cumparat)

Nu o poti numi clona. Clonele sunt in liga I si se dau drept "adevarata fata a mamei Omida", iar prostii cred ca ele sunt A.S.A si U Craiova, asa cum au crezut si cei din Timisoara ca elefantul e patron la Poli nu l-a Rocar.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează