FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, TVR 1

Vojnovici îi va înfuria pe fanii rivalei înainte de Derby: "Știu toate înjurăturile despre Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 09:26

Alioșa Vojnovici a fost întrebat ieri dacă a fost învățat de suporteri cum să înjure Steaua, iar el a răspuns amuzat.

"Da, sigur! Am învățat scandarea imediat cum am semnat contractul. A fost ceva ciudat, dar e parte din tradiția galeriei dinamoviste".

Mijlocașul de 30 de ani a vorbit și despre rivalii de la Steaua: "Sper să se întoarcă roata, în ultimii 4-5 ani, acest club a fost mai puternic financiar și a luat jucătorii mai buni. Ca să fiu cinstit, cred că în acest moment Steaua joacă un pic mai bine decît noi, de aceea trebuie să luptăm mai mult duminică. N-a fost nevoie să-mi spună colegii nimic despre Steaua cînd am venit aici, știam de cînd eram mic despre această echipă și mă uitam cu tata la Cupa Campionilor".

Meciul dintre Dinamo şi Steaua va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (26)
zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2015, 02:21
Postat de alexbibirica1 pe 21 Noiembrie 2015, 10:37

elyas bucurica...e un fel de BOLT ... e primu cand vine vorba ... "fugitii baaa" !

cum ati fost voi 200 fugariti de un singur nemilos jandarm ?? e si pe youtoube filmarea sa vezi ce indicatii dadea sefu de galerie al fcsb-ului !!! La dreapta bahhh, la dreaptaaa, zici ca era de la rutiera :)))))) !!!

zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2015, 02:18

pai sper sa fi la fel de dur pe teren cum esti in declaratii ( si ma refer in sensu pozitiv nu sa i-ei cartonas rosu ca salbaticu) !!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Noiembrie 2015, 13:59

Ăsta da căpitan... Spartan... Câine rău... Băiat cult, școlit la PCH... Cu fotbalul stă mai rău, dar nu contează - s-a integrat perfect colectivului.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează