FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce să mai înțelegem? Ce declara Reghecampf înainte să îi reproșeze lui Neubert că "jucătorii sunt prea lați"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 16:19

Deși se părea că fac o echipă perfectă, Laurentiu Reghecampf și Thomas Neubert au avut mai multe certuri, iar preparatorul fizic pleacă de la formația roș-albastră. Vezi detalii.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în exclusivitate două episoade care au dus la ruptura dintre Reghecampf și Thomas Neubert.  

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, antrenorul Stelei i-a reproșat neamțului modul în care a pregătit echipa și faptul că jucătorii nu mai au condiția fizică din trecut.

"Băi Tommy, nu vezi, bă, că suntem lați?! Nu mai suntem în stare să rezistăm 90 de minute, suntem penibili! Am ajuns să fie peste noi la pregătire fizică unii care stau și se antrenează când vor. Nu e, bă, normal! Lasă-mă, că m-ai distrus" ar fi fost cuvintele lui Reghecampf care au produs cu adevărat ruptura

"Neubert este un profesionist, dar face ce spun eu"

Însă, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul lunii mai, Reghecampf spunea că Thomas Neubert face doar ce îi spune el și îl lăuda pe neamț.

"Thomas este un profesionist, un preparator cum în România sunt puțini. Nu am nimic să îi reproșez pentru că el face programul după ce are aprobarea mea.

Lăsați-l pe Thomas în pace! Nimeni nu face ceva la Steaua fără aprobarea mea. Nici măcar meniul de la masă nu este făcut fără ca eu să dau OK-ul", spunea Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (19)
martinpen
martinpen  •  13 Iunie 2016, 20:34

Voi nu vedeti ca Steaua nu mai are bani si asta e o intelegere sa mai castige 300.000 ? Clauza aia nici n-a existat cand a semnat neamtul, a aparut acum, cand s-au inteles sa plece, ca sa primeasca 300.000, probabil platibili de noul club.

vasglo
vasglo  •  13 Iunie 2016, 20:13
Postat de nebraska pe 13 Iunie 2016, 15:20

Primesti 10 lei pe postare? Mai mult,mai putin?

Ceva nou cu Arpi si Muresan? Vad ca dupa inceperea urmaririi penale pentru fraude de milioane, spalare de bani si inselatorie te-ai reprofilat! Li s-a golit pusculita pentru postaci?!....-:)

819602521427859
Stancu Florin  •  13 Iunie 2016, 19:43
Postat de Stancu Florin pe 13 Iunie 2016, 19:33

regheBLAT :"Băi Tommy, nu vezi, bă, că suntem lați?! Nu mai suntem în stare să rezistăm 90 de minute, suntem penibili! Am ajuns să fie peste noi la pregătire fizică unii care stau și se antrenează când vor. Nu e, bă, normal! Lasă-mă, că m-ai distrus"... Maxima zilei...!!!))) forzza GRUPAREA SCFCsBSRL!

...si reghe asta, putea sa o mai indulceasaca si el, sa nu spuna ca sunt lati ci, ca sunt mai latei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează