Articol de GSP.RO - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 14:09
Ringier editează două cotidiene, Libertatea și Gazeta Sporturilor, și 10 reviste cu diverse ritmicități de apariție. Înregistrarea angajaților a fost făcută în platformă de către companie, mai apoi fiecare om se programează singur, o bună parte nereușind sau nedorind încă să se programeze și să se vaccineze.
Presa este pe locul 30 în lista angajaților esențiali pe care legea îi lasă să se înscrie în etapa a doua a vaccinării.
Casa de publishing Ringier România a făcut marți publice cifrele sale legate de înregistrarea la vaccinare. Dintre cei 438 de oameni angajați sau aflați sub contract cu compania și publicațiile sale, Ringier a înregistrat spre vaccinare 178 de oameni, un procentaj de 40% din personal, printre care ziariștii de teren, personalul de la curățenie, oamenii de distribuție, cei care ajung în tipografii și au contact fie cu publicul, fie cu parteneri mai mulți de afaceri, cameramanii, fotoreporterii, șoferii de teren.
Vaccinarea efectivă a fost reușită de un număr mai mic de angajați ai Ringier, față de cei înscriși, pentru că programarea se face dificil, iar locurile libere sunt puține, conform platformei. Până în acest moment, doar două treimi dintre cei înscriși s-au programat.
Ringier editează ziarele Libertatea și Gazeta Sporturilor și revistele ELLE, Unica, Avantaje, Viva, Tvmania, TvSatelit, Libertatea pentru femei, Povestea mea, Întâmplări adevarate, Povești de viață.
În etapa a doua a vaccinării, o parte dintre profesiile socotite esențiale, printre care profesorii, magistrații, militarii, polițiștii, angajații din salubritate, oamenii din fabricile de alimente, ceferiștii, angajații media, avocații, se pot înregistra prin platformă și vaccina, împreună cu bolnavii cronici și vârstnicii de peste 65 de ani.
Imperiul sub asediu: chinezii vor fabricile din Germania la care renunță Volkswagen