FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pleacă de la Craiova! » GSP a aflat cine e echipa care i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Mihai Rotaru

Alexandru Crețu, foto: Imago Images
Alexandru Crețu, foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 13 august 2024 22:19 / Actualizat marti, 13 august 2024 22:29

Alexandru Crețu (32 de ani) pleacă de la Universitatea Craiova. Mijlocașul central a primit o ofertă din partea lui Al-Wahda, locul 5 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Jucătorul lui Costel Gâlcă (52 de ani) prinde cel mai important transfer din carieră.

Costel Gâlcă e pe cale să rămână fără Alexandru Crețu, considerat unul dintre cei mai importanți jucători din Bănie.

Mijlocașul central a părăsit deja cantonamentul oltenilor, a dezvăluit Fanatik, care precizează că finanțatorul Mihai Rotaru a primit o ofertă substanțială din Emirate.

Sursele GSP.ro precizează că echipa respectivă este Al Wahda, locul 5 în ultimul sezon din Emirate.

Este clubul la care evoluează și fostul atacant al lui CFR Cluj, Philip Otele.

Alexandru Crețu, aproape de transferul la Al-Wahda

Pleacă de la Craiova! » GSP a aflat cine e echipa care i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Mihai Rotaru
Alexandru Crețu, foto: Imago Images

Este o adevărată lovitură pentru olteni, care se bazau pe serviciile mijlocașului de 32 de ani. Crețu a evoluat în toate meciurile din acest sezon pentru U Craiova. A jucat cu Hermannstadt, UTA, CFR Cluj, Petrolul și Sepsi.

În meciul de la Sfântu Gheorghe a fost eliminat în minutul 90+6 după ce a primit cel de-al doilea cartonaș galben. Crețu a evoluat și în cele două meciuri europene pe care Craiova le-a disputat în acest sezon, dubla cu Maribor, din preliminariile Conference League.

Cele două părți vor discuta zilele următoare toate detaliile, însă sunt șanse mari ca mutarea să se perfecteze. Crețu și-a prelungit recent contractul cu oltenii. El semnase cu U Craiova până în 2027, dar oferta din zona arabă a complicat lucrurile.

Mijlocașul a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Craiovei în sezonul trecut, cu 6 goluri și 3 pase decisive în 40 de meciuri.

800.000 de euroe cota lui Alexandru Crețu, potrivit Transfermarkt

Lui Crețu i-a fost prelungit contractul, a semnat pe 3 ani. Îi expira în vara asta. A avut două oferte din campionatul României, mai bune decât la Craiova, dar a vrut să rămână aici. A fost dorit de echipe mari din România. Noi i-am dat mai puțini bani.

- Mihai Rotaru, înainte de startul sezonului

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (12)
mihai_capraru
mihai_capraru  •  14 August 2024, 12:49
Postat de Dodeliniho pe 14 August 2024, 08:29

Așteaptă omule! Nu ți se pare ciudat ca uni ziariști dau bombe din astea la Craiova când merg binișor. Ba Mitriță, ba crețu și apoi care urmează. Poate mâine auzim ca-l cumpără arabi și pe Rotaru sa dea Dumnezeu. Dar nu mai ascultați toate astea, în special crețu sa nu facă asta. Unul dintre jucători distruși de presă este Ivan care l-au terorizat ca pleacă în Franța, de atunci Ivan nu a mai jucat nimic. Se vede ca nu prea urmărești știrile. Dar dacă este un salariul pentru el de 2-3 milioane pe an. Clubul ia și el 10 nu mai zicem. Este normal sa plece și băiatul. Dar el după mine va fi mereu olteanul nostru și dacă va putea va reveni oricând la Craiova. Hai sa așteptăm sa vedem ce și cum. Nu putem zice că a și plecat ca asa scrie un domn de la gsp.ro

Vand carti de gramatica. Nu e grele... "Omule", daca astia 2 pleaca s-a terminat cu echipa. Ivan de aia e distrus, ca a zis presa ca pleaca in Franta? Eu nu cred asa ceva. Cum zici si tu, hai sa asteptam sa vedem, de acord. Dar daca astia 2 pleaca ce mai zici apoi? Intri aici si iti recunosti greselile? Ziaristul de "a dat bombe" l-a citat pe Rotaru, chiar crezi ca a inventat asa ceva?

kuba
kuba  •  14 August 2024, 11:32
Postat de mihai_capraru pe 14 August 2024, 06:37

Bai, Rotarule, tie nu iti este rusine de oltenii tai? Credeam ca esti mai stilat decat ciobanul, dar tot un bisnitzar esti si tu. Eu in locul lui Galca mi-as da demisia, aduci jucatori gratis sau pe sume infime si ii dai pe Mitrita si Cretu? Bine, pe de o parte eu ma bucur, ca slabesti echipa, dar ma pun in pielea fanilor craioveni. Ai vrut in Europa doar pentru bani si sa cresti cota jucatorilor sa ii vinzi mai scump. Nu ti-a iesit, sunteti rusinea tarii in ultimii ani in Europa, voi si Farul. Alti bisnitari care umfla petardele ca apoi sa ii ia gratis inapoi si sa ii revanda la alti fraieri. Huoo!

Bine punctat, nea Capră! Zilnic radem de m0jicUl mike

doritor
doritor  •  14 August 2024, 11:26

Lasa-i dle Rotaru sa plece ! Si-au facut pe deplin datoria la Univ. si merita sa mearga mai la bine sau ma rog la mai mult.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează