FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Ioanițoaia la zi » Directorul GSP a tras concluziile după Rapid - U Cluj: „El a fost o catastrofă!”

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor
Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 14:04 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 14:23

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost în direct la emisiunea GSP Live, moderată de Alexandru Barbu, și a analizat meciul Rapid - U Cluj, scor 0-2, din runda #9 din Superliga.

Directorul Gazetei a remarcat prestația foarte bună a clujenilor, în contrast cu meciul extrem de prost făcut de Rapid. Acesta spune că Braun, fundașul dreapta al giuleștenilor, a fost cel mai slab om de pe teren. Pe lângă multiplele greșeli, apărătorul a făcut și penalty-ul din care ardelenii au dus scorul la 2-0.

Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, despre victoria lui U Cluj împotriva Rapidului: „Să nu ne surprindă dacă U Cluj se implică în cursa pentru campionat”

„Discutam cu Raul (n.r. Rusescu) înainte de emisiune și ne întrebam dacă a jucat Rapid foarte slab sau a jucat Universitatea Cluj foarte bine. Probabil, ambele răspunsuri sunt valabile. Clujul este surpriza plăcută, revelația acestui început de campionat, dovadă că după 9 etape s-a desprins la 5 puncte de locul doi, în timp ce presupusele candidate la podium, Rapid, FCSB, și Farul, au doar 9 puncte.

Sabău a stabilizat o formulă de echipă, se cam știe primul 11. Are două vedete, care sunt și veteranii echipei, Chipciu și Nistor. E vorba de o stare de spirit. Să nu surprindă pe nimeni dacă U Cluj, pe lângă faptul că va intra în play-off, candidează la ceva mai mult, inclusiv la podium, dacă nu și la titlu.

Rapid, o decepție! Din păcate, reîntoarcerea lui Șumudică în Giulești a coincis cu o înfrângere practic fără drept de apel. Exceptându-l pe Petrila și, când și când, pe Săpunaru, niciunul dintre rapidiști nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Braun, după părerea mea, a fost chiar o catastrofă. Pe lângă o sumedenie de pase greșite, a provocat și penalty-ul din care Clujul a făcut 2-0.

Dacă îți amintești, spusesem că Universitatea împlinește cele 5 criterii necesare pentru a face performanță: are stadion, are public, are lot, are antrenor și are buget. Când o echipă dispune de aceste 5 elemente, sigur că poate să spere la mai mult”, a spus Ovidiu Ioanițoaia, la GSP Live.

Ovidiu Ioanițoaia: „Rapid așteaptă ajutorul Africii”

Rapid așteaptă să poată conta pe Boupendza și N'Jie, ultimii doi fotbaliști ajunși sub comanda lui Șumudică. Jucătorii de atac așteptă permisul de muncă pentru a putea juca, iar președintele Viorel Moldovan anunța că formalitățile vor mai dura.

Rapid așteaptă ajutorul Africii, ca să zic așa, să intre Boupendza și N'Jie, ca să se mai schimbe fața echipei. Păcat de publicul din Giulești, care a răgușit pentru echipă, dar echipa nu s-a ridicat la nivelul publicului. Șumudică pare convins că a găsit soluțiile, deocamdată nu le are. Rapid nu arată bine.

Există o explicație. Dacă joci cu o linie de mijloc formată din Grameni, Hromada și Christensen...e foarte important dacă joci cu niște mijlocași care nu au mai jucat împreună în niciun meci. Șumudică a simțit nevoia să îi înlocuiască pe Hromada și pe Grameni. În condițiile astea, e foarte greu să ai un randament bun, dacă pierzi bătălia la mijlocul terenului. Rapid a jucat chiar mai slab, nu are niciun argument”, a mai spus Ovidiu Ioanițoaia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  17 Septembrie 2024, 16:44

“Șumudică a simțit nevoia să îi înlocuiască pe Hromada și pe Grameni. În condițiile astea, e foarte greu să ai un randament bun, dacă pierzi bătălia la mijlocul terenului. Rapid a jucat chiar mai slab, nu are niciun argument. Nu putem spune că nu i-a făcut Becali schimbările bine!”

bunicu
bunicu  •  17 Septembrie 2024, 15:24

Catastrofa pentru Rapid este și va fi Șumudică care a fost antrenor dar nu mai este antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează