FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE SPECIAL

EXCLUSIV Bîrligea, debut ratat la FCSB! L-a umilit Gigi Becali sau a fost schimbare tactică? A dat verdictul la GSP Live: „Altă soluție nu are!”

Daniel Bîrligea, în acțiune în FCSB - Petrolul // foto: Cristi Preda (GSP)
Daniel Bîrligea, în acțiune în FCSB - Petrolul // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 13:19 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 13:19

Daniel Bîrligea a debutat neconvingător la FCSB! Vârful adus pe o sumă considerabilă de la rivala CFR Cluj a rezistat doar 45 de minute în duelul cu Petrolul. La final, se pune o singură întrebare: a devenit noul client al lui Gigi Becali sau a fost doar o schimbare tactică, pentru că roș-albaștrii erau cu un jucător în minus?

Invitat la GSP Live Special, Raul Rusescu, expertul Gazetei Sporturilor, a analizat prestația lui Daniel Bîrligea. Chiar dacă a fost de acord că primele 45 de minute ale lui Bîrligea la FCSB n-au fost strălucite, Rusescu e de părere că înlocuirea vârfului la pauză are explicații pur tactice.

Nu cred că la meciul ăsta schimbările au fost făcute prin prisma evoluțiilor jucătorilor, ci din punct de vedere tactic. N-au preferat să introducă un fundaș central, ci au preferat să-l introducă pe Baba Alhassan și l-au băgat, tot din punct de vedere tactic, pe Miculescu în locul lui Băluță.

Cred că Steaua (n.r. FCSB) a arătat mult mai bine în prima repriză, cu un număr 9 clasic. Lucrurile în primele 45 de minute au fost foarte bune, cu Olaru și Tănase la mijlocul terenului. Bîrligea are o singură soluție, pe care a și spus-o la interviuri, să nu se lase influențat de declarațiile patronului. Sunt convins că în Europa League vor arăta altfel lucrurile și pentru Bîrligea, și pentru FCSB”, a spus Raul Rusescu, la GSP Live Special.

VIDEO Rusescu: „Lucrurile vor arăta diferit!”

Bîrligea, taxat de Gigi Becali: „Nu a contat deloc în joc!”

Chiar dacă nu a vrut să-și critice noul jucător în termeni duri, Gigi Becali nu l-a menajat pe Bîrligea. Patronul de la FCSB a spus că atacantul a fost schimbat pentru că nu a contat în joc și a transmis că așteptările sunt mult mai mari de la fotbalistul adus de la CFR Cluj.

„Cum să mi se pară? Nu pot să spun după un joc. Să vedem, ce să spun după o repriză? L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat deloc. O să vorbesc cu el, pentru că la mine ca să joci trebuie să nu fugi la joc. Trebuie să te arăți la joc.

Să nu cumva să facă și el ca alții, unii care au mai ajuns pe la FCSB. O să vedem. Cum să n-am răbdare? Am dat bani, milioane pe el! Dar trebuie să înțeleagă că trebuie să joace ca la CFR. Nu vreau mai bine, doar să joace ca la CFR. Să vină să primească mingea, nu să stea unde nu o poate primi”, a spus Becali, la Digisport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Rapid, demolată de Ludwigsburg în Liga Campionilor. Surpriză în Sala Polivalentă
Handbal
Rapid, demolată de Ludwigsburg în Liga Campionilor. Surpriză în Sala Polivalentă
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  22 Septembrie 2024, 14:58

15 milioane clauza. Va dati seama?! Si Compagno, saracul, a plecat pe 120 mii. Si rupe plasele prin China.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  22 Septembrie 2024, 14:54

Raul Rusescu este un analist atat de bun pe fcsb incat ar putea sa antreneze fcsb intr-o buna zi.

calin.radulescu
calin.radulescu  •  22 Septembrie 2024, 13:29

Oameni buni | nu l-a umilit nimeni pe BARLIGEA, s-a umilit singur. A facut figuratie. E foarte slab. Nu s-a vazut pe teren. Jucator de 2 mil de euro n-a facut nimic 45 min. Noi care ne uitam la fotbal, stim cine e BARLIGEA, jucator de duzina, valoarea reala 200-300.000 de euro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează