SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP SINGAPORE

Cu ochii în lacrimi la interviu, realizând că probabil a fost finalul: „Un potop de trăiri”

Daniel Ricciardo // sursă foto: captură video F1 +17   FOTO
Daniel Ricciardo // sursă foto: captură video F1

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 16:22 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 18:19

Pentru Daniel Ricciardo, 35 de ani, cursa de Formula 1 din Singapore a fost, foarte probabil, ultima a carierei. Red Bull pare hotărâtă să-l înlocuiască la RB, a doua echipă a companiei, cu Liam Lawson. Conștient de această posibilitate, australianul a avut lacrimi în ochi la interviul de la finalul întrecerii din Marina Bay.

Pe parcursul sezonului 2024, Daniel Ricciardo a obținut 12 puncte la volanul monopostului RB. Australianul nu are viitor în Formula 1, având în vedere că Red Bull nu intenționează să-l promoveze lângă Max Verstappen, în locul lui Sergio Perez.

Zvonurile din presa de profil sunt că Ricciardo va fi înlocuit cu Liam Lawson până la următoarea cursă din sezon, pe 20 octombrie, în Texas. Australianul este conștient că scaunul i se clatină, lucru vizibil la interviul din finalul cursei din Singapore.

Daniel Ricciardo, cu ochii în lacrimi la interviu, realizând că, probabil, a fost finalul în Formula 1: „Un potop de trăiri”

Întreg interviul pentru canalele oficiale F1 a durat 1 minut. Ricciardo și-a găsit cu dificultate cuvintele, timp în care l-au podidit lacrimile.

„Da... pfu... ei bine... da, multe trăiri. Sunt conștient că ăsta ar fi putut să fie finalul, dar sunt și extenuat după cursă. Sunt multe... ca un potop de emoții și trăiri și oboseală. Interiorul monopostului este ceva... (n.r. - face o pauză lungă) cu care am devenit foarte obișnuit în ultimii ani. Da, vreau doar să savurez momentul”, a spus Daniel.

+12 FOTO

Votat „pilotul zilei” în, probabil, ultima lui cursă în Formula 1

El a fost votat „pilotul zilei” la Singapore, un soi de omagiu pe care fanii competiției au dorit să i-l aducă, la probabilul final al unei cariere în care a concurat în 257 de curse în Formula 1. Ricciardo se laudă cu 8 victorii și 32 de podiumuri.

Ideea iminentei despărțiri de Ricciardo a fost întărită de directorul RB, Laurent Mekies: „Având în vedere că s-ar putea să fi fost ultima cursă a lui Daniel, am vrut să-i oferim ocazia să se bucure de moment și să iasă din scenă cu cel mai rapid tur”.

Da, chiar dacă a trecut linia de finiș ultimul dintre cei care au și terminat cursa, Ricciardo a reușit cel mai rapid tur al cursei, furându-i astfel punctul aferent lui Lando Norris.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Superliga
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează