GSP.RO  »  ESPORTS  »  LANSARE

„Life is Strange: Double Exposure” : data lansării, ediții și bonusuri de pre-comandă

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 14:53 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 14:53

„Life is Strange: Double Exposure” este aproape aici și suntem încrezători că va fi unul dintre cele mai bune jocuri din 2024. Iată toate informațiile esențiale de care ai nevoie înainte de lansare.

E greu de crezut, dar au trecut aproape zece ani de când genul jocurilor de alegeri (chiar și sub presiune de timp) care influențează povestea și pe care s-ar putea să le regreți mai târziu, ne-a adus Life is Strange, la care mulți jucători se uită cu nostalgie și astăzi. După primul LiS, au mai fost încă două jocuri, cu noi protagoniști și noi povești, dar aproape un deceniu mai târziu, ne putem aștepta la o față familiară: Max Caulfield se întoarce în LiS.

Avem toate informațiile de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru joc: când va fi lansat, ce ediții vor fi disponibile și, bineînțeles, toate detaliile despre pre-comandă.

LiS: Data lansării, cele trei versiuni și bonusurile de pre-comandă

În primul rând, despre ce va fi noul joc? Ei bine, sinopsisul lămurește: puterile de călătorie în timp ale lui Max ajung la noi culmi și va avea un alt prieten de salvat. E bine că are experiența cu Chloe – indiferent de alegerea ta la finalul primului joc, au fost multe momente în care să o salvezi pe Chloe de ea însăși.

Dar să revenim iată despre ce va fi noul joc: „Când Max Caulfield își găsește prietena Safi moartă în zăpadă, deschide o cale într-o linie temporală paralelă. Cu noua ei putere de a comuta între cele două linii temporale, poate Max să rezolve și să prevină aceeași crimă?” Din fericire, fanii seriei nu vor trebui să aștepte mult. Jocul este programat să fie lansat pe 29 octombrie 2024, pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Jocul va fi de asemenea lansat pentru Nintendo Switch, dar acest lucru va dura puțin mai mult: lansarea pentru Switch este programată pentru 31 decembrie.Viața e Ciudată 4 va fi disponibil în trei versiuni diferite: Standard, Deluxe și Ultimate.

Pe console, vei plăti 59,99 €, 69,99 € sau 89,99 € respectiv. Jucătorii de PC economisesc zece euro pe versiune. Diferențele constau în principal în ținutele suplimentare pentru Max. Cu versiunea standard primești doar jocul de bază, iar cu versiunea deluxe primești Retro Outfit Pack și Scary Outfit Pack, fiecare cu patru ținute suplimentare. Și, după cum te-ai aștepta, Ediția Ultimate vine cu toate pachetele de ținute:

  • Scary Outfit Pack
  • Retro Outfit Pack
  • Final Fantasy VII Outfit Pack
  • Fan Favorite Outfit Pack
  • Cat Outfit Pack

Cei care pre-comandă Ediția Deluxe sau Ultimate primesc și un alt bonus, care este probabil cel mai mare punct de atracție: vei primi capitolele 1 și 2 din Life is Weird: Double Exposure cu două săptămâni înainte de lansarea oficială. Dar, dacă accesul anticipat și garderoba lui Max sunt mai puțin importante pentru tine, îți recomandăm să aștepți pur și simplu lansarea standard.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Campionate
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close