FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI

Săndoi i-a pus gând rău și lui Dan Petrescu: „Știm ce avem de făcut”

Dan Petrescu, foto: Imago Images
Dan Petrescu, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2024, 14:04 / Actualizat joi, 03 octombrie 2024 15:48

Politehnica Iași a plecat astăzi, la prânz, spre Cluj-Napoca, pentru meciul de sâmbătă, contra CFR. Înaintea deplasării spre Ardeal, Poli a organizat o conferință de presă la care au participat antrenorul principal Emil Săndoi și fotbalistul Rareș Ispas.

  • CFR Cluj - Poli Iași, în etapa #12 din Superliga, se joacă pe sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Cei doi s-au arătat optimiști că vor pune o nouă piedică ceferiștilor, al căror antrenor, Dan Petrescu, a fost contestat vehement la ultima partidă disputată, eșecul de acasă cu UTA, 1-3.

VIDEO. Emil Săndoi, înainte de CFR Cluj - Poli Iași: „Suntem încrezători!”

„Noi suntem pe un trend ascendent, avem un moral bun, trebuie să profităm de acest lucru. Fiecărei echipe îi trebuie continuitate, ne dorim acest lucru și în meciul cu CFR, care are și puncte slabe și puncte forte.

Sunt convins că vom face tot ce depinde de noi să obținem un rezultat bun, ne ducem încrezători. Pe băieți i-am simțit foarte bine, nu trebuie să fim mulțumiți doar cu ultimele rezultate. Ne dorim rezultate pozitive și la următoarele meciuri.

Sunt încrezător, suntem o echipă disciplinată, care știe ce are de făcut pe teren. Totul e ca la ora jocului, inspirația, dăruirea, modul în care interpretăm fazele să ne fie favorabile”, a spus tehnicianul.

Emil Săndoi, antrenorul lui Poli Iași: „Eșecul CFR cu UTA nu a fost o surpriză!”

Antrenorul Politehnicii a lăudat pe CFR, deși clujenii au pierdut trei meciuri acasă în acest sezon: „Întâlnim un adversar de calibru. Nu mai trebuie să reamintesc performanțele pe care le-a obținut CFR în ultimii ani, antrenorul, lotul, foarte bun pentru campionatul nostru, cu jucători cu multă experiență, trecuți de maturitatea sportivă. În ultima perioadă a fost o conjunctură defavorabilă pentru ei și de asta rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor”.

Săndoi i-a pus gând rău și lui Dan Petrescu: „Știm ce avem de făcut”
Emil Săndoi, antrenorul lui Poli Iași. Foto: Facebook

Săndoi nu a considerat eșecul clujenilor cu UTA drept o surpriză: „Toată lumea aștepta un parcurs mult mai bun al CFR-ului. În acest campionat, mult mai echilibrat decât celelalte, apar rezultate surpriză pentru unii, cum a pierdut CFR acasă cu UTA. Pentru mine, nu e surpriză. Orice rezultat e posibil în Liga I în momentul de față. Indiferent de adversar, poți câștiga orice meci, orice joc e deschis oricărui rezultat. Valorile sunt sensibil egale. Diferența e foarte mică între un loc de play-off și unul de baraj. Cu două rezultate pozitive, urci patru-cinci locuri în clasament”.

Poli Iași vrea în play-off-ul Superligii

Rareș Ispas nu a ascuns faptul că Poli se gândește la o poziție de play-off, acolo unde va ajunge în cazul unui succes în Gruia.

Săndoi i-a pus gând rău și lui Dan Petrescu: „Știm ce avem de făcut”
Rareș Ispas, în stânga // foto: Imago Images

„Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună, care a luat foarte multe campionate. Deși se află într-o perioadă nefastă, e clar că va fi un meci greu. Trebuie să mergem concentrați pe ce aveam de făcut, să încercăm să nu primim gol și, de ce nu, să luăm punct sau puncte. Avem încredere după rezultatele pe care le-am avut, sper să continuăm seria bună de rezultate, cu șapte puncte din nouă posibile.

Ne așteptam la o astfel de serie, pentru că muncim foarte mult. Nu am realizat nimic însă, pentru că o înfrângere te duce în jos. Sper să continuăm pe aceeași linie și să urcăm în play-off. Eu încă nu sunt la cel mai bun nivel al meu, voi munci în continuare să progresez”, a declarat fundașul stânga de 24 de ani.

Clasamentul din Superliga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce se va întâmpla înainte de PAOK - FCSB » UEFA și-a dat acordul
Europa League
Ce se va întâmpla înainte de PAOK - FCSB » UEFA și-a dat acordul
Schimbări masive la Parma » Dennis Man, afectat direct de planurile lui Fabio Pecchia
Stranieri
Schimbări masive la Parma » Dennis Man, afectat direct de planurile lui Fabio Pecchia
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!
Tenis
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (2)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  03 Octombrie 2024, 16:28

Multa bafta !! Hai POLI FORZA IASUL !!!

emy114
emy114  •  03 Octombrie 2024, 16:14

Stiti ce aveti de facut dar nu stiti cum sa faceti. Dupa doua rezultate favorabile credeti ca ati apucat pe Dumnezeu de picior . Stati in banca voastra si nu mai visati iluzii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close