INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Antrenorul lui Rangers, desființat în Scoția din cauza lui Ianis Hagi: „Este de neînțeles, nu poți să faci asta!”

Ianis Hagi, foto: Imago Images +6   FOTO
Ianis Hagi, foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2024, 14:17 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2024 14:41

Philippe Clement (50 de ani), antrenorul lui Glasgow Rangers, a fost făcut praf în presa din Scoția din cauza situației lui Ianis Hagi (25 de ani). Mijlocașul a fost trimis în ultimele luni la echipa a doua a clubului, însă în urmă cu câteva zile cele două părți au ajuns la un acord, iar fotbalistul a fost reprimit la prima echipă.

Mai mult decât atât, Rangers joacă diseară pe teren propriu cu St. Johnstone, iar Ianis este anunțat titular. Chiar și în acest context, Gary Keown, editorialist scoțian, l-a făcut praf pe Clement pentru felul în care a tratat acest caz.

Viitoarea „perlă” a fotbalului românesc?! ”Beleaua mică” de pe lista lui Dinamo și FCSB: ”Tata mi-a atras atenția să nu păcălesc fotbalul și nu mi-a zis niciodată un «bravo»” + Gestul amuzant după ce a dat mâna cu Hagi
INTERVIU
Viitoarea „perlă” a fotbalului românesc?! ”Beleaua mică” de pe lista lui Dinamo și FCSB: ”Tata mi-a atras atenția să nu păcălesc fotbalul și nu mi-a zis niciodată un «bravo»” + Gestul amuzant după ce a dat mâna cu Hagi

Antrenorul lui Rangers, criticat vehement în Scoția din cauza situației lui Ianis Hagi: „N-ai cum să spui asta”

În editorialul său din MailOnline, citat de Ibrox News, Keown l-a atacat pe tehnicianul lui Rangers pentru felul în care a gestionat situația lui Ianis Hagi. Clement a fost acuzat de faptul că a creat confuzie în ceea ce privește soarta lui Ianis. Mijlocașul este la un meci distanță de meciul cu numărul 100 pentru Rangers, care ar fi declanșat automat mărirea salariului.

Jucătorul ar fi fost de acord să renunțe la această clauză pentru a reveni în lotul primei echipe.

„Schimbarea deciziei de săptămâna trecută în legătură cu Ianis Hagi este doar cel mai recent episod dintr-o lungă listă de cazuri confuze. Este de neînțeles ca un tip care a jucat de patru ori pentru naționala României la Campionatul European și pe care clubul intenționa să-l vândă, să fie lăsat să se «ofilească» la echipa a doua doar pentru că încă un meci jucat ar fi declanșat o creștere salarială.

Întrebat înainte de înfrângerea cu Celtic dacă există vreo posibilitate de revenire la prima echipă pentru Hagi, Clement a fost clar. Nu au fost menționate probleme contractuale. Lui Hagi i s-a spus cu câteva luni în urmă că nu poate juca pe poziția de număr 10, iar sosirea lui Nedim Bajrami nu a făcut decât să întărească această situație.

Nu poți spune asta și apoi să-l readuci la antrenamentele primei echipe prezentându-l drept o nouă achiziție. Da, o nouă achiziție despre care ai afirmat deja că nu este suficient de bună”, a scris Gary Keown.

Ianis ar fi renunțat la un bonus de 360.000 de euro pe an, pe care l-ar fi activat dacă ar fi jucat meciul cu numărul 100 pentru Rangers. În acest moment, a bifat 99 de partide în alb-albastru, dar avea o clauză care i-ar fi adus 30.000 de euro în plus pe lună dacă ajungea la borna 100.

Rangers a jucat cu Lyon joi, în Europa League, și a pierdut cu scorul de 1-4. Ianis Hagi nu a putut juca pentru că nu e trecut pe lista UEFA, iar aceasta nu mai poate fi modificată până nu se termină grupa.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
Superliga
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + Imagini de la stadion
Superliga
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + Imagini de la stadion
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
Stranieri
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”


Comentarii (24)
Randoomxx
Randoomxx  •  06 Octombrie 2024, 19:43
Postat de OlteanuMarian pe 06 Octombrie 2024, 15:26

...mai du te ba in *** ...gijji nu face echipa ?...ce l dai exemplu pe Rotaru ?...*** ce esti ...ofticat ca retrogradati anul asta ...

pai *** csu a retrogradat din primul tur in intertoto jucat. asa ca idee,daca castigam cu buzau si botosani(si tu stii ca o sa ii batem),suntem acolo langa voiin clasament. deci daca noi retrogradam de pe locul 3 cu 19 puncte si voi retrogradati de pe locul 2 cu 20 puncte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gioalen
gioalen  •  06 Octombrie 2024, 19:28
Postat de rottwailer pe 06 Octombrie 2024, 16:08

Ți-ai luat greșit pastilele? Se vede din avion ce au făcut cei din conducerea clubului pentru ca Hagi să nu prindă 100 de jocuri! De ce nu l-au trimis la echipa a doua după cel de-al 101 lea joc?

Ianisistule, vezi ca si antrenoru de la Alaves i-a dat jet pe banca de rezerve, Mazzu de la Genk la fel, Fiorentina la fel, doar in mintea voastra de ianisisti a fost blocat de cele 99 de meciuri :)). Acu ca a semnat renuntarea la cresterea salariala o sa-si ia locul cuvenit, pe banca. Jeeeet ianis, du-te la tactu sa te bage el :))

Mondo
Mondo  •  06 Octombrie 2024, 18:33

Salariul l-a luat la timp, nu trebuie sa vada pe ce plateste 1 mil pe an? Acuma probabil ca trebuie trimis in vacanta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează