INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024 18:10 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 20:34

Cu patru ore înainte de Rangers – FCSB, din a treia etapă din grupa Europa League, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se arată extrem de încrezător în echipa lui. Asta deși titularii vor absenta la Glasgow.

  • Rangers - FCSB se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 5 și Digi Sport 1
  • Reporterul GSP Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda vor fi la meci și vor transmite toate detaliile

Așa cum se preconiza, Gigi Becali a ordonat folosirea unor jucători care nu au bifat prea multe minute în acest sezon, pentru ca titularii să fie odihniți în derby-ul din Superligă

Decizia luată înainte de FCSB - Rapid! Șumudică poate schimba planul: „E adevărat, dar nu excludem posibilitatea”
Rapid
Decizia luată înainte de FCSB - Rapid! Șumudică poate schimba planul: „E adevărat, dar nu excludem posibilitatea”

Ce echipă de start va alinia FCSB cu Rangers

Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M.Popescu – Alhassan, Edjouma –, Ștefănescu, Luis Phelipe, Miculescu – Bîrligea

Marea surpriză a lui Gigi Becali este Alexandru Pantea, fundașul lateral care nu a mai jucat de o lună pentru FCSB!

Gigi Becali, înainte de Rangers - FCSB: „Nu am nicio emoție!”

Deși a decis să odihnească o bună parte dintre titulari, în vederea derby-ului cu Rapid, de duminică, Gigi Becali e sigur că FCSB se va impune la Glasgow, ceea ce ar duce-o pe campioana României tot mai aproape de calificarea în faza următoare.

„Ce emoții să am? Pentru ce? Nu există emoții! Chiar dacă nu joacă titularii, tot o să câștigăm. Mizez pe victorie, da. Ce altceva? O să joace Pantea, Luis Phelipe, Ștefănescu. Sunt jucători buni, am dat bani buni pe ei”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Nu știu dacă mă mai duc mâine la FRF. Să vedem dacă sunt obosit. I-am zis lui Burleanu că-l sun înainte. Eu mă culc pe la 10 seara în mod normal, dar acum e meciul și mă culc pe la 1 dimineața. Să vedem.

– Gigi Becali

  • Campioana en titre a României a câștigat ambele meciuri disputate în Europa League până acum, 4-1 acasă cu RFS și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic.
  • Și în Superligă echipa antrenată de Elias Charalambous merge bine. FCSB vine după 3 victorii consecutive, 1-0 cu Sepsi, 3-2 cu Gloria Buzău și 2-0 cu Dinamo.
  • Rangers a câștigat în prima etapă din Europa League, în deplasare, 2-0 cu Malmo, dar a pierdut în al doilea meci, acasă, cu Lyon, scor 1-4.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul FCSB-ului, ANULAT fără motiv împotriva lui Rangers! De ce nu s-a analizat faza la VAR și verdictul specialistului: „Nu a respectat protocolul”
Europa League
Golul FCSB-ului, ANULAT fără motiv împotriva lui Rangers! De ce nu s-a analizat faza la VAR și verdictul specialistului: „Nu a respectat protocolul”
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Europa League
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori
Conference League
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (24)
sorine
sorine  •  24 Octombrie 2024, 20:13

Iar iti bati joc de echipa Si de suporteri in stilul tau ala grandoman? Ai auzit de pacatul trufiei? Dar intr-un singur caz iti dau dreptate. Acesti jucatori care formeaza echipa asta seara,sunt intr-adevar,jucatori foarte buni,cu pretentii,care au costat multi bani si ar fi timpul sa arate ca sunt ceea ce se asteapta de la ei. Singurul lucru este ca e o formula de echipa care nu-i sudata,deci mi-e frica ca le da scotienii cu terenul in cap.

dorelus
dorelus  •  24 Octombrie 2024, 19:53
Postat de Sqr.Q pe 24 Octombrie 2024, 19:31

ACUM v-ati lamurit ca gg Behehecali este un mare fariseu , adica exact asa cum am tot spus/scris eu de atata vreme? Cum ma barsanulebehaitor, sa nu il lasi pe Sut sa isi inmormanteze tatal ? Cum ma sa vina la Stana sa ce ? sa joace pentru turma ta ? Ai mai pierdut un jucator si nu s-ar zice ca Domnul iti va ierta magaria ASTA !Esti crestin ? ASA judeca un crestin ORTODOX o situatie de viata nemernicule ? Cum ma ? S-ar putea sa pierzi nu numai cu Rangers ci si cu TOATE celelalte echipe adverse inclusiv cu Rapid , sau cumva chiar ASTA e telul tau ??? Daca e pe asa, sa se aleaga praful de tine fatarnice nemernic si om plin de MANDRIE DRACEASCA !!!!!!!

Nu știu dacă informația este adevărată, dara dacă Șut și-a manifestat intenția de-a asista la funerariile tatălui său și nu a fost lăsat de conducerea clubului atunci, într-adevăr, este o decizie regretabila...

Randoomxx
Randoomxx  •  24 Octombrie 2024, 19:45

@mornea54,ce incercat?Steaua din liga 1 este Steaua,am castigat la EUIPO si putem folosi numele Steaua deja in europa,trebuie doar sa vina decizia si pe cale oficiala.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close