STIRI  »  AUTO  »  SALONUL AUTO DE LA GENEVA

GALERIE FOTO / Maşină pentru tripleţi » Nicoleta Luciu a fost vedetă la Salonul de la Geneva

Nicoleta Luciu a fost
vedetă la Geneva
alături de Mitsubishi
Outlander +28   FOTO
Nicoleta Luciu a fost vedetă la Geneva alături de Mitsubishi Outlander

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 21:07

Nicoleta Luciu a fost la salonul elvetian pentru a vedea dacă noul Mitsubishi Outlander e spaţios în interior pentru familia sa numeroasă


Salonul de la Geneva abundă în femei frumoase. Fiecare expozant a avut grijă să pună lîngă maşinile importante fete sexi pentru a rezulta o imagine cît mai plăcută ochiului. Chiar dacă a născut de curînd tripleţi - la începutul lunii octombrie, vedeta de televiziune Nicoleta Luciu a rămas la fel de atrăgătoare, atrăgînd privirile tuturor la salonul elveţian.

Nicoleta Luciu s-a dus glonţ la standul constructorului japonez, unde s-a lansat noul Mitsubishi Outlander. Un SUV pe care Nicoleta îl va conduce din septembrie, atunci cînd maşina va fi lansată în România. "Are şapte locuri şi chiar dacă vechiul model, pe care-l am acum la Bucuresti, avea tot atîtea locuri, acesta mi se pare mai mare în interior. Cred ca e suficient spaţiu pentru familia mea numeroasă", a fost prima impresie a Nicoletei. În afară de tripleţi, Nicoleta mai are un băieţel în vîrstă de trei ani.

La sfîrşit, Nicoleta n-a ratat ocazia de a face şi o şedinţă foto alături de Outlander, eclipsindu-le pe celelalte fete angajate special pentru acest eveniment. Luciu s-a bucurat de mare succes, toţi ziariştii aflaţi în zonă înghesuindu-se să o pozeze pe frumoasa româncă, mamă a 4 copii.

Noul Mitsubishi Outlander prefigurează noua direcţie de design a întregii game a mărcii japoneze. SUV-ul va avea, alături de motorizările de 2 litri benzină şi 2.2 diesel, şi varianta hybrid pe motorul pe benzină. Acesta, cu ajutorul motorului electric, va ajunge la o medie de consum incredibil, mai puţin de 2 litri la 100 kilometri parcurşi!

VOLVO V40
Noul Volvo V40 atacă segmentul sportback, iniţiat de Audi A3, BMW Seria 1 şi Mercedes-Benz A Klasse. Versiunea de top va ascunde sub capotă propulsorul turbo T5, 254 cai putere şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în numai 6,7 secunde.

MERCEDES-BENZ A KLASSE
Noul model a renunţat la caroseria de tip monovolum compact. Acum este sub forma unui compact premium. Vedeta standului are motor pe benzină de 1.6 litri turbo de 122 sau 156 CP sau un 2.0 litri de 211 CP. Dieselul va fi reprezentat de un motor de 1.8 litri de 109 sau 136 CP şi unul de 2.2 litri care dezvoltă 170 CP.

FERRARI F12 BERLINETTA
Constructorul italian a venit cu cel mai puternic şi performant model din istorie, motorul său aspirat V12 de 6.3 litri care va produce în jur de 730CP. F12 Berlinetta va accelera de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde şi de la 0 la 200 km/h în 8,5 secunde. Viteza maximă a acestui monstru va fi de 340 km/h.

FIAT 500 L
Fiat îşi urmează mentorul MINI, dezvoltînd pe baza micuţului "Cinquecento" o citadină în 5 uşi. Modelul este un crossover şi va debuta pe piaţa din Europa la finalul anului. Va fi lansată alături de trei motorizări: un Multijet II de 1.3 litri, un TwinAir de 0.9 litri şi un MultiAir de 1.4 litri.

BMW SERIA 6 GRAN COUPE
Premiera mondială BMW Seria 6 Gran Coupé este unul din punctele de atracţie ale Salonului de la Geneva. Este primul coupé cu patru uşi creat de BMW şi reprezintă simbolul plăcerii exclusive a condusului în clasa de lux. Noul model va debuta în vara acestui an, cu un preţ de pornire de 67.400 euro fără TVA pentru versiunea 640i Gran Coupe.

AUDI A3
În sfîrşit, noul Audi A3! Modelul a ajuns la cea de-a treia generaţie. A fost prezentată versiunea cu trei usi, dar constructorul anunţă toate caroseriile posibile, inclusiv Sportback şi Cabriolet. Pentru pieţele din SUA şi China, Audi va face şi o versiune sedan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
major
major  •  08 Martie 2012, 10:22

vedeta o vedeti voi .aia de la geneva o vad ca pe o alta pocnitoare din ro!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează