FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 18:35 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 20:30

Dinamo s-a interesat de aducerea lui Alexi Pitu (22 de ani) și a lui Alex Dobre (26), fotbaliști care evoluează în banda stângă a atacului și care în acest moment sunt liberi de contract.

După ce în ultimul sezon au evitat retrogradarea cu mari emoții, dinamoviștii își doresc să realizeze mult mai mult în această stagiune, iar pentru asta încearcă să mai întărească lotul. După 9 etape, „câinii” ocupă locul 3, cu 15 puncte.

Chiar dacă perioada de transferuri din România s-a încheiat pe 9 septembrie, Alexi Pitu și Alex Dobre pot semna în orice moment cu un nou club, din moment ce și-au încheiat angajamentele înainte de finalul perioadei de mercato.

Dinamo, interesată de Alexi Pitu și Alex Dobre

Alexi Pitu, fotbalist crescut de Gică Hagi, a rămas liber după ce Bordeaux, fostul său club, a dat faliment. Pitu are și varianta unei reveniri în tricoul Farului, clubul de la care a plecat în Franța. Din informațiile Gazetei, fotbalistul a fost prezent în ultimele zile la baza de pregătire de la Ovidiu.

Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Dinamo s-a interesat de aducerea lui Alexi Pitu (22 de ani) și a lui Alex Dobre (26), fotbaliști care evoluează în banda stângă a atacului și în acest moment sunt liberi de contract.

Dobre este și el fără echipă, după despărțirea de Famalicao, club care evoluează în prima ligă din Portugalia.

Conform informațiilor GSP.ro, Dinamo s-a interesat de aducerea celor doi fotbaliști, iar negocierile sunt în acest moment în fază incipientă.

Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Alex Dobre, jucând pentru Famalicao

Rămâne de văzut dacă îi va convinge pe cei doi să se alăture lotului condus de Zeljko Kopic.

În sezonul trecut, Pitu a evoluat în 25 de partide în liga secundă din Franța, timp în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

800.000 de eurovalorează Alexi Pitu, conform transfermarkt.com

Alex Dobre a jucat ceva mai puțin. A fost pe teren în 15 partide, fără să aibă vreo realizare. Acesta este cotat la un milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Titularul de drept al postului de aripă stângă este Dennis Politic, căpitanul și cel mai bine cotat (750.000 de euro) fotbalist din lotul lui Kopic.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  19 Septembrie 2024, 17:48
Postat de Eu2306 pe 19 Septembrie 2024, 16:28

Prietene hai să îți explic: Datorii șterse cu buretele în urma câtorva insolvente în care a fost(indiferent de investitori s-au șters câteva milioane bune, peste 20 milioane €) Mărirea numărului de echipe din prima liga cu mențiunea ca nici una nu va retrograda( la finalul acelui sezon echipa ta iubita era pe ultima poziție) Omenia menționată explicit de un antrenor la un meci crucial pentru a evita retrogradarea (“ cred ca s-a văzut și în seara asta ca eu am făcut multe pentru dinamo “M Rednic) Cred ca trebuie să iei pastile ca să ai memorie Dacă ai ceva de contrazis în aceste privințe , chiar te rog! Sper să nu fiu cenzurat în exprimare ca îl citez pe Rednic

Ba, toate marile echipe romanesti au avut datorii sterse ! Stii ce datorii avea echipa ta favorita inainte sa fie preluata de gigi, cand inca era a fratilor paunescu ? De vreo 4 ori mai mari decat cele sterse lui Dinamo ! Cine si cand a platit acele datorii .!? Nimeni,niciodata ! A preluat gigi echipa, logic ca nu a platit nici o datorie...a bagat steaua in faliment, a omorat o...steaua a disparut in acea zi...si a facut o noua societate care nu avea nici o treaba cu steaua! Toata lumea a tacut, in frunte cu mircea sandu si mitica de la liga..! Uite asa ani la rand gigi a jucat sub titulatura falsa de steaua...a platit tacerea oamenilor, inclusiv a armatei ! Ce a facut armata cand gigi nu le a mai umplut burtile cu bani !? Au iesit si l au dat de gol ca nu e steaua ! Iar gigi a tacut si a acceptat toate hotararile judecatoresti, numele pierdut, stadion pierdut...a acceptat tot fara sa sufle nimic...de ce ? Ptr ca se stia cu musca pe caciula si sa nu iasa mai rau ! Mai rau...adica in mod normal fcsb nu trebuia sa mai existe din acel moment, iar gigi judecat ptr ceea ce a facut ! De ce crezi ca nu are apare in nici un act la fcsb ? Ptr ca stie ca va veni ziua cand fcsb o sa fie pulverizata si vinovatii vor plati ! Ca va convine sau nu...asta este adevarul ! P.S . In anul maririi numarului de echipe, noi ne puteam salva lejer pe teren, mai aveam meciuri de jucat...! Si da, sezonul trecut Dinamo a fost salvata de la retrogradare din pix...!

Alb.invers
Alb.invers  •  19 Septembrie 2024, 17:10

Come on Super Reds!

Alb.invers
Alb.invers  •  19 Septembrie 2024, 17:10

Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează