INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

GALERIE FOTO Lui Becali nu i-a plăcut, miercuri a marcat în Liga Campionilor și a sărbătorit în stilul lui Cristiano Ronaldo

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, declara după ce echipa lui a fost învinsă de Sparta Praga pe teren propriu, scor 2-3, că Victor Olatunji (25 de ani) nu este un atacant pe placul lui. Astăzi, fotbalistul a marcat în Liga Campionilor. +20   FOTO
Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, declara după ce echipa lui a fost învinsă de Sparta Praga pe teren propriu, scor 2-3, că Victor Olatunji (25 de ani) nu este un atacant pe placul lui. Astăzi, fotbalistul a marcat în Liga Campionilor.

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 23:36 / Actualizat joi, 19 septembrie 2024 05:53

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, declara după ce echipa lui a fost învinsă de Sparta Praga pe teren propriu, scor 2-3, că Victor Olatunji (25 de ani) nu este un atacant pe placul său. Astăzi, fotbalistul a marcat în Liga Campionilor.

Victor Olatunji a fost titular în meciul disputat pe stadionul Steaua, pe 13 august, și i-a pus de multe ori în dificultate pe Dawa și Ngezana. Atacantul a scos și penalty-ul din care Sparta a făcut 2-0. Intrat de pe banca de rezerve, Olatunji a fost cel care a egalat la unu în meciul de la Praga.

După meciul retur, Gigi Becali declara despre Olatunji că este un atacant de forță, bătăios, dar nu este pe placul lui.

Gigi Becali, după FCSB - Sparta Praga: „Nu vreau un atacant ca Olatunji”

„Am și eu angajați la club, dacă nimeni nu îmi prezintă niciun jucător, ce să fac? Încerc si eu, îmi mai trimit impresarii câte unul, le dau și eu mai departe. Mi-a plăcut ca forță, nu e ce vreau eu. Eu nu vreau Olatunji, eu vreau unul ca Alibec.

Vreau unul combinativ, nu unul ca Olatunji. Olatunji s-a bătut și gata, a dat vreun gol? Ce a hărțuit, dacă nu făcea ăla 11 metri îl mai vedeam pe Olatunji? Să vedem cum stăm, să vedem dacă Ștefănescu își revine până la iarnă, dacă nu mai luăm ceva acolo”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Olatunji a marcat pentru Sparta Praga în Liga Campionilor

Sparta Praga - RB Salzburg / FOTO: Imago
Sparta Praga - RB Salzburg / FOTO: Imago
+15 FOTO

Titular în Sparta Praga - Salzburg, scor 3-0, Olatunji a fost cel care a marcat pentru 2-0. După degajarea unui coechipier, mingea a ajuns la Olatunji, care se afla în careul austriecilor. Chiar dacă avea un unghi dificil, nigerianul a tras puternic, iar mingea s-a dus direct la colțul lung, în plasa laterală. Atacantul a celebrat golul în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
QED777
QED777  •  19 Septembrie 2024, 09:39

Se pricepe Berbecali la fotbal cum mă pricep eu la Limba Coreană. Pentru mine number one rămâne declarația lui Berbecali din 2008 : ,, pentru noi ăștia cu bani mulți nu va fi criza economică nu are cum să ne afecteze“. Daca atât îl duce capul ….. .

Van_Basten
Van_Basten  •  19 Septembrie 2024, 09:30

Ce Olatunji?! De la "slabii" aia? Birligea, Miculescu si Popa sunt atacanti. Restul, pistol cu apa.

Van_Basten
Van_Basten  •  19 Septembrie 2024, 09:29
Postat de adrian.csa pe 19 Septembrie 2024, 07:38

primul lucru pe care il face un 'jurnalist' ghesepe cand se trezeste: isi stoarce creieru sa vada cum leaga orice stire de nea jiji. Toate stirile trebuiesc puse pe site facandu-se o conexiune cu oierul infractor. felicitari ca la 100 de ani de gazeta ati facut-o praf

Respect!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează