INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„Cel mai rău diagnostic posibil” în cazul lui Rodri: astăzi a intrat în operație

Rodri a ieșit accidentat în Manchester City - Arsenal // foto: Guliver/gettyimages +13   FOTO
Rodri a ieșit accidentat în Manchester City - Arsenal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024, 18:12 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 18:12

Diagnostic crunt în cazul lui Rodri, 28 de ani, om de bază la Manchester City: acesta a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului drept. Sezonul este încheiat pentru mijlocașul lui Pep Guardiola.

Rodri a petrecut doar 20 de minute pe teren în derby-ul dintre Manchester City și Arsenal, scor 2-2. Accidentat la genunchi, „închizătorul” iberic a părăsit terenul pe picioarele lui, însă diagnosticul primit din partea medicilor a fost crunt.

Astăzi, Pep Guardiola a confirmat că este vorba despre o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Pe deasupra, Rodri a suferit și o leziune a meniscului genunchiului drept, probleme care-l vor ține departe de teren mai bine de 8 luni.

Cel mai rău diagnostic posibil în cazul lui Rodri: ruptură a ligamentului încrucișat anterior și operație

„A fost supus unei operații în această dimineață, are ruptură a ligamentului încrucișat anterior și ceva la menisc, va reveni sezonul viitor. Acest sezon este încheiat pentru el.

Din nefericire, a fost cel mai rău diagnostic posibil, dar astfel de lucruri se întâmplă. Vom fi alături de el pentru a-i sprijini recuperarea pas cu pas.

Nu avem un jucător similar, care să ne ofere ce ne oferă el, dar ceilalți pot înlocui împreună ce ne-a oferit Rodri de când a ajuns la noi.

Va trebui să ne descurcăm ca o echipă și să găsim o modalitate să găsim multe meciuri fără un jucător important pentru noi”, a transmis Pep Guardiola, citat de BBC.

Sezonul trecut, fără Rodri a fost rău!

Sezonul trecut, Rodri a ratat doar 4 partide de campionat, 3 din cauza suspendărilor, una în care a fost menajat. City a pierdut 3 dintre cele 4 partide, excepția fiind victoria lejeră cu Luton Town, 5-1, echipă retrogradată la finele stagiunii. Cele 3 înfrângeri în meciurile fără Rodri au fost singurele ale „cetățenilor” în întreg sezonul de campionat.

În acest sezon, City pare să fi depășit „Rodri-dependența”. Echipa lui Pep Guardiola a jucat primele 3 meciuri din noul campionat fără mijlocașul spaniol, dar le-a câștigat pe toate: 2-0 cu Chelsea, 4-1 cu Ipswich, 3-1 cu West Ham.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”
Europa League
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează