FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

EXCLUSIV Ce verdict a primit tânărul mijlocaș Cristian Chira, accidentat în meciul Rapid - Oțelul

Cristian Chira (22 de ani), mijlocașul debutant în primul „11” al Oțelului, a suferit o accidentare groaznică în prima repriză a duelului cu Rapid, din runda cu numărul 11 din Superligă. +6   FOTO
Cristian Chira (22 de ani), mijlocașul debutant în primul „11” al Oțelului, a suferit o accidentare groaznică în prima repriză a duelului cu Rapid, din runda cu numărul 11 din Superligă.

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 13:41 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 13:41

La a 4-a apariție în tricoul Oțelului, dar pentru prima dată folosit de Dorinel Munteanu în formula de start, Cristian Chira (22 de ani) s-a accidentat grav pe finalul primei reprize a partidei cu Rapid, din Giulești (0-0), fiind transportat de pe gazon direct la spital, însoțit de delegatul George Cîrjan.

A încercat să-l oprească din acțiune pe Hasani, dar, fără să fie contact între cei doi, a călcat strâmb și a rămas întins pe gazon. Ajuns la „Floreasca”, i s-au făcut radiografii care i-au mai liniștit pe gălățeni: nu este vorba despre o fractură, cum se temeau sâmbătă noapte cei de la Oțelul.

„Sperăm să nu fie nici ruptură de ligamente"

+1 FOTO

„După meci, am fost la el la spital, împreună cu Dorinel Munteanu, cu directorul sportiv Cristi Sârghi, am stat de vorbă cu Chira. Bine că nu e așa de grav, că nu are fractură. El a rămas în spital fiindcă acum trebuie să facă un RMN, să vedem cât de grav a fost afectat tendonul de la glezna stângă. E posibil să fie doar o întindere mai serioasă, dar poate fi și o ruptură de ligament. Nu știm încă, așteptăm și noi să vedem ce se întâmplă", a spus pentru GSP.ro președintele celor de la Oțelul, Cristian Munteanu.

Chiar și în cel mai fericit caz, dacă ar fi vorba doar de o întindere a ligamentului, cel mai probabil, Cristian Chira n-ar mai putea să joace cel puțin pentru o lună-două, în funcție de gravitatea accidentării și de perioada de recuperare. În cazul unei rupturi, 2024 ar fi încheiat pentru el.

„Nu-l mai asimilați pe acel impresar cu clubul Oțelul”

Referindu-se și la incidentul din parcarea arenei din Giulești, când jurnalistul Cătălin Stroia, de la iAMsport, încercând să-l filmeze pe Cristian Chira în ambulanță, a fost bruscat de Rareș Pop, impresarul jucătorului, care avea un "acces" cu emblema clubului Oțelul, conducătorul clubului gălățean a ținut să facă câteva precizări.

Evident că este regretabil ce s-a întâmplat, că a sărit să-l îmbrâncească pe jurnalist, dar nu are asta nicio legătură cu clubul nostru. E și el tânăr și a exagerat. Respectivul impresar reprezintă câțiva jucători de la noi, dar nu are nicio funcție la noi, la Oțelul. Eu nu știu să fi avut sau nu vreo legitimația de acces de la noi, nu l-am văzut cu ea

- Cristian Munteanu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”
Liga 2
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
GhostMan64
GhostMan64  •  29 Septembrie 2024, 14:14

Opa, se schimba informatiile. Legitimatia de la Otelul, devine doar un "acces" banal (si ala negat de un cetatean care chiar este oficial la Otelul). Oare s-a aflat in redactii ca regulamentele FIFA interzic impresarilor sa aiba orice fel de functie la un club ? A aflat si Rares (cu lantul) oare ? Degeaba, raul a fost facut, si asta a fost si ideea. Corecturi si dezmintiri dupa articole imflamatorii, astea nu au aceeasi "credibilitate", si se stie asta in "industrie".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează