FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA ARAD 1-3

EXCLUSIV Ce bonus au primit jucătorii de la UTA, după 3-1 cu CFR Cluj: „Așa e regulamentul” » Detalii despre situația lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 12:57 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 17:07

UTA Arad a reușit sâmbătă seara să dea lovitura în Gruia și s-a impus în fața lui CFR Cluj, 3-1, după un meci excelent al elevilor lui Mircea Rednic. Aceștia vor primi un bonus important din partea șefilor, așa cum se întâmplă după fiecare meci în care nu pierd.

Arădenii au venit la Cluj după o serie de 6 meciuri fără victorie (4 egaluri și două înfrângeri), însă aveau speranțe mari. Iar jucătorii lui Mircea Rednic, care a fost la stadion, dar nu a stat pe bancă, au făcut un meci extraordinar și au obținut a doua victorie din acest sezon.

Concluziile șefilor de la UTA după 3-1 cu CFR Cluj

Într-un dialog cu GSP.ro, Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA, a analizat prestația echipei sale. Spune că arădenii trebuie acum să câștige și etapa viitoare, cu Petrolul, și a dezvăluit ce bonus vor încasa jucătorii.

„Suntem bucuroși, dar trebuie să consolidăm victoria cu alte victorii. Așa, câte o victorie izolată are o valoare puțin mai mică decât dacă legăm mai multe. Aseară am văzut o echipă unită, pragmatică atunci când a fost cazul. Jos pălăria în fața staff-ului și a jucătorilor. Acum să sperăm că nu va fi singura victorie. În mod normal, avem meciuri bune la Cluj. Nu e prima victorie, sperăm să nu fie ultima.

Poate a existat și o motivație în plus, pentru jucătorii și pentru staff-ul de pe bancă, având în vedere ce s-a întâmplat cu domnul Rednic. Am vorbit cu el, și ieri, și azi. Se simte bine. Acum e la antrenamentul de refacere. Nu a stat chiar departe. Nu a stat pe bancă, dar a fost la meci. S-a uitat din altă zonă a stadionului. El zice că va fi pe bancă la următorul meci.

Primă? Primă dăm după fiecare victorie, nu doar acum, că am învins CFR. Jucătorii au primă pentru fiecare punct. Primesc câte 400 de euro, conform regulamentului. Și din banii aceștia, 60% se plătește acum. Restul de 40% rămâne blocat până la finalul campionatului. Iar în funcție de clasament se achită integral, dacă suntem clasați unde ne dorim, adică în primele 6 echipe. Sau parțial, în funcție de loc. Se adună o sumă importantă. Dacă suntem la retrogradare, nu o mai primesc.

Sperăm să câștigăm și acasă, pentru că suntem datori pe teren propriu. Oricum, campionatul e strâns. Dacă legi două victorii ești în zona de play-off, cu două înfrângeri la rând ești la retrogradare.

Nu putem spune că eram într-o criză, cu trei înfrângeri în 10 meciuri. Dar, da, au fost multe egaluri și locul nu era cel mai bun. Nu eram în criză dacă nu câștigăm, campionatul e lung. Nici domnul Rednic nu era în pericol. Pentru a avea rezultate e nevoie de timp. Avem răbdare. Obiectivul e să fim în zona play-off-ului. Ori în play-off, ori ca anul trecut. Cel mai important e să nu avem emoții”, a declarat oficialul de la UTA pentru Gazeta Sporturilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”
Liga 2
În ziua în care FCU Craiova a fost umilită de CS Afumați, Mititelu mai încasează o lovitură: „Merg la FIFA!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
silviustd
silviustd  •  29 Septembrie 2024, 16:56

conducătorul uta spune că arădenii trebuie sa câștige cu uta. voi știți ce scrieți?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează