INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Fostul selecționer al Angliei a explicat ce îi lipsește lui Radu Drăgușin pentru a reuși la Tottenham: „Până acum nu a fost obișnuit”

Radu Drăgușin / Foto: Getty Images
Radu Drăgușin / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 16:51 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 16:54

Glenn Hoddle (66 de ani), fost selecționer al Angliei între anii 1996-1999 și fost mijlocaș la Tottenham în intervalul 1970–1987, a analizat situația lui Radu Drăgușin (22 de ani) la formația nord-londoneză.

Hoddle a afirmat că i-a plăcut de stoperul român în anumite meciuri de la echipa națională, însă a subliniat că acesta nu se simte confortabil la Spurs.

Explicația lui Glenn Hoddle în cazul lui Radu Drăgușin

Fostul selecționer al reprezentativei „Celor Trei Lei” a presupus că fundașul central crescut de Juventus nu s-a acomodat la stilul lui Ange Postecoglou de a se apăra sus. Hoddle crede în potențialul fotbalistic al lui Radu Drăgușin, în ciuda ultimelor sale prestații.

L-am văzut la echipa națională și m-a impresionat uneori. Încă nu îmi transmite că se simte confortabil. Cred că este un club nou pentru el și modul avansat în care joacă linia defensivă cred că îi provoacă anumite probleme.

Poate că până acum nu a fost obișnuit să facă asta la cluburile la care a jucat. El trebuie să-și îmbunătățească puțin gradul de responsabilitate în defensivă, se poate descurca atunci când are mingea la picior, dar are loc pentru progres și aici.

Cred că în Drăgușin există potențialul unui fotbalist, dar sunt sigur că linia defensivă avansată a lui Spurs, iar modul în care îi place să joace lui Ange Postecoglou îl face să nu se simtă în apele sale în acest moment”, a declarat Glenn Hoddle, conform spurs-web.com.

Perioadă grea pentru Radu Drăgușin la Tottenham

În ultimele două partide pe care le-a jucat, Radu Drăgușin a dezamăgit în tricoul lui Spurs. Mai întâi, el a greșit la golul marcat de Coventry în 16-mile din Cupa Ligii Angliei, când l-a scos din ofsaid pe autorul reușitei adversarilor. Tottenham a întors soarta calificării spre finalul jocului și a învins-o pe divizionara secundă cu 2-1.

Apoi, în minutul 8 al meciului cu Qarabag din Europa League, Radu Drăgușin a primit cartonașul roșu direct. Din nou, internaționalul român a avut noroc, deoarece echipa sa s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0, deși a evoluat aproape întreaga partidă în inferioritate numerică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
Cristian03578
Cristian03578  •  29 Septembrie 2024, 19:18

Eu cred că ar fi bine sǎ se transfere la o echipă in care poate juca ce se pricepe mai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează