FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-1

Adi Ilie, analiză „la sânge” după FCSB - CFR 0-1: „Steaua ajungea mai repede la poartă cu Olaru și Compagno” + Jucătorul luat la țintă: „Nu are forță și calitate”

FCSB - CFR Cluj/ foto Cristi Preda (GSP)
FCSB - CFR Cluj/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 13:55 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 15:34

Adrian Ilie, fostul mare internațional român, a analizat partida FCSB - CFR Cluj 0-1.

Adrian Ilie este de părere că FCSB ar fi arătat mai bine cu Darius Olaru și Andrea Compagno în teren. Cei doi au fost indisponibili, după ce s-au ciocnit violent în meciul împotriva Chindiei și au suferit accidentări la cap.

Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”

El l-a criticat pe Billel Omrani, cel care a jucat vârf de atac în prima repriză a meciului cu CFR. Atacantul de la FCSB  a fost schimbat la pauză cu David Miculescu.

Adrian Ilie: „Omrani nu are calitate, nu are forță”

„Omrani nu poate să joace în momentul de față ca vârf de atac la Steaua (n.r. - FCSB), nu are calitate, nu are forță. Cum să se bată el cu Burcă? Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu CFR.

Când te uiți la Burcă, dacă nu ai vedea sponsorul ăla și sigla pe care o cunoaștem noi, arată a jucător de fotbal occidental. Are o forță… are niște brațe de își taie tricourile să-i încapă. La ai noștri le mai pune un arici la banderolă că le cade de pe mână (n.r. - referire la Octavian Popescu). Dacă îl băgam pe Florinel Coman vârf când s-a făcut schimbarea, era și acum în inelul 2 la Arena Națională. Îl mânca ăla cu fulgi cu tot”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Adrian Ilie: „Dacă jucau Olaru și Compagno, altfel stăteau datele problemei”

„Din punctul meu de vedere, meciul a fost foarte echilibrat, scoțând fazele fixe. Dacă jucau Olaru și Compagno altfel stăteau datele problemele. Nu știu dacă mai bătea CFR, dar cu siguranță Steaua (n.r. - FCSB) ajungea mai rapid la poartă și poate și marca.

Au avut mai multe ocazii, nu numai una singură, dar problema e că fac alegeri greșite. Cordea are mingea pe piciorul stâng și dacă îl driblează pe fundașul de acolo rămâne singur cu portarul. Deci fac alegeri greșite acolo în careu, în ultimii 5 metri. Coman dacă dă gol, sigur se schimbă datele problemei.

A fost un meci echilibrat, plus pentru CFR, scoțând fazele fixe, pentru atitudinea lor din teren. Acolo îi bate cam pe toți, la atitudine. Sunt foarte organizați, fazele fixe le tratează ca și cum e minutul 97 și ei trebuie să vină să dea gol. Zici că sunt în finala Cupei Mondiale și în ultimele 10 minute trebuie să vină cu 4 faze fixe”, a mai spus Adrian Ilie.

VIDEO. Mario Camora, declarații după FCSB - CFR Cluj 0-1: „O victorie mare!”

Citește și alte știri din Superliga

Prima reacție a lui Șucu, după imaginile cu „Bocciu” și „Corsicanu” alături de patronul de la CFR Cluj + Ce spune interlopul fotografiat alături de Varga

Becali l-a băgat în ședință pe Pintilii și a aflat care a fost problema cu CFR: „Mi-a zis că are soluția”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (22)
istet10
istet10  •  16 Decembrie 2022, 22:08
Postat de marin8 pe 16 Decembrie 2022, 17:36

adi, mai aveai o singură remarca de făcut, anume dan petrescu e antrenor!... cu el pe banca, gigi lua 10 campionate la rand... știe și gigi în sinea lui asta, dar gigi, e unu și numai unu!

Hai sa nu exageram. Daca era intradevar antrenor castiga trofee si prin alte parti. Precum Lucestii, Olaroiu, ...

alexh
alexh  •  16 Decembrie 2022, 19:10
Postat de magic4ever pe 16 Decembrie 2022, 16:25

Adrian Ilie e prost? Adrian Ilie este o legenda a Romaniei si a jucat finala UCL cu Valencia,in schimb tu esti 0/...te deranjeaza adevarul....

De unde să știe prostovanii unde a jucat Adi Ilie? Cum ii mai"înșuruba" pe columbieni. La ei fotbalul incepe și se termină cu csa. Din 2017. În frunte cu mentorul lor.

contrabas3
contrabas3  •  16 Decembrie 2022, 18:23

“ (n.r. - referire la Octavian Popescu)” - bețivane, de copiii altor oameni și de anatomia și aspectul fizic al altor persoane să nu te iei niciodată! E lege de bun simț, băi țară!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează