FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

UPDATE Adrian Ilie a dat startul meciului la revenirea FCSB în Ghencea » „Cobra”, aplauze la scenă deschisă!

Adi Ilie a dat lovitura simbolică de start a derby-ului FCSB - CFR Cluj / foto: Cristi Preda +19   FOTO
Adi Ilie a dat lovitura simbolică de start a derby-ului FCSB - CFR Cluj / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 21:30 / Actualizat duminica, 06 august 2023 22:33

Legenda stelistă Adrian Ilie (49 de ani) a dat lovitura simbolică de start a derby-ului FCSB - CFR Cluj, primul meci jucat de formația lui Gigi Becali pe noua arenă din Ghencea. 

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă, e liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 2, Digi Sport 1 și Orange Sport 1. 

Adrian Ilie, atacant la Steaua între 1993 și 1996, a fost invitatul special la derby-ul debutului de sezon. FCSB a dorit să marcheze într-un mod special revenirea în Ghencea, iar „Cobra” a acceptat cu entuziasm propunerea. 

În momentul în care a pășit pe teren, fostul mare vârf a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase de miile de fani ale roș-albaștrilor. „Cobra” s-a îmbrățișat cu Florinel Coman, a mers la centru pentru lovitura de start, apoi s-a îndreptat către ultrașii din Peluza Nord, care au pregătit o scenografie specială cu ocazia acestui meci. La fel ca-n vremurile bune, Adi Ilie a salutat galeria, apoi a ieșit de pe teren în ovațiile unui stadion întreg.

+15 FOTO
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
TRAGERE LA SORȚI
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Adrian Ilie, mesaj înainte de FCSB - CFR Cluj 

Adrian Ilie a avut astăzi un mesaj pentru cei aproape 30.000 de spectatori așteptați la derby. „Ne vedem diseară!”, a scris Adrian Ilie pe contul de Instagram.

Adrian Ilie a dat startul meciului la revenirea FCSB în Ghencea » „Cobra”, aplauze la scenă deschisă!
FOTO: Instagram @Adrian Ilie

Mihai Stoica: „Se vorbește prea puțin de Adrian Ilie”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a explicat cum s-a ajuns la varianta Adrian Ilie. 

Am fi dorit să fie o surpriză, dar așa este. Am făcut-o pentru a crea un arc în timp între Adrian Ilie și Florinel Coman. Adrian Ilie a fost lângă noi, a venit în bază, a vorbit cu jucătorii. Este un om pe care l-am avut mereu foarte aproape. Și acum câteva luni a venit lângă noi. Tocmai de asta am ținut cont de evoluțiile lui Florinel Coman. Ne-am dus puțin înapoi. 

Eu mai am o chestie specială. Adrian Ilie a venit cu Valencia în Ghencea, în trecut, și a fost huiduit. Va fi o reparație morală. Se vorbește prea rar de numele lui Adrian Ilie, e adus prea rar în discuție. Pentru mine a fost genial. A fost un fotbalist de excepție. Dacă ar fi să discutăm de profilul lui de jucător, pentru mine sunt Marcel Răducanu, Adrian Ilie, Adrian Mutu și Ilie Dumitrescu
- Mihai Stoica

Adrian Ilie, trei ani glorioși la Steaua

Adrian Ilie a jucat la Steaua doar între 1993 și 1996, dar prestațiile sale în roșu și albastru l-au fixat ca unul dintre cei mai importanți fotbaliști steliști, măcar din perioada de după Revoluție. 

A marcat 28 de goluri în 85 de partide și mai ales stilul său spectaculos i-a adus admirația și transferul la Galatasaray. A confirmat și în Turcia că era un atacant de top și a trecut pe urmă la Valencia. Nu a mai revenit la Steaua ca jucător.

VIDEO. Elias Charalambous, deranjat de faptul că FCSB încă nu are unde să joace cu Nordsjælland: „Ar trebui să avem de ales dintre trei stadioane, nu să nu găsim unul!”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

SOLD-OUT! Casele de bilete s-au închis în Ghencea! Câte bilete s-au dat la FCSB - CFR Cluj + bișnițarii și-au intrat în rol
FCSB - CFR CLUJ
SOLD-OUT! Casele de bilete s-au închis în Ghencea! Câte bilete s-au dat la FCSB - CFR Cluj + bișnițarii și-au intrat în rol
Prima poză pe gazonul din Ghencea. Ce mesaj a transmis Mihai Stoica cu 9 ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR CLUJ
Prima poză pe gazonul din Ghencea. Ce mesaj a transmis Mihai Stoica cu 9 ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
maradona79
maradona79  •  06 August 2023, 23:25

Ce alcoolemie avea Cobra la bord?!

saviola3_4
saviola3_4  •  06 August 2023, 20:03
Postat de cj666 pe 06 August 2023, 18:37

A fost bun, dar hai ca n-a fost chiar al doilea. Doar ca e un tip simpatic.

E opinia mea. Am zis din ultimii 30 de ani. Nu vreau sa vb de Marcel Raducanu sau Dobrin etc ca nu i am vazut live. In schimb pe Adi Ilie l am vzt pt mine e peste mutu sau oricare altul in afara de hagi.

saviola3_4
saviola3_4  •  06 August 2023, 19:11
Postat de brentford pe 06 August 2023, 18:46

Foarte bun fotbalist. La Valencia a avut ghinionul sa concureze pe acelasi post cu Kily Gonzales.

Era mult mai bun decat killy gonzalez. Si nu o zic ca e roman dar erau incomporabili. Killy fotbalist excelent de banda viteza buna dar cam atat. Declinul Cobrei s a datorat in principal accidentarilor dar ai partial dreptate o data cu venire lui Hector Cuper nu a mai jucat constant pt ca argentininanul a venit cu o.colonie de conationali iar cobra a si avut ghinion cu accidentarile. Oricum mare fotbalist cred ca are in jir de 14 15 trofee in romania, spania ,turcia si elvetia in conditiile in care sa retras pe la 30 de ani cred. Cand altii sunt in apogeul carierei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează