FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-3 (5-4 LA PEN)

Mititelu Jr, după calificarea lui FCU Craiova în finala barajului de Conference League: „Vezi așa ceva o dată la 15-20 de ani!”

Foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948
Foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 07:30 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 08:26

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului lui FCU Craiova, a caracterizat meciul de vineri seară, dintre olteni și FC Voluntari drept unul care are loc o dată la 15-20 de ani în fotbalul românesc. FCU Craiova și FC Voluntari au remizat, scor 3-3, după 120 de minute de joc, în barajul de Conference League din play-out. Duelul s-a decis la loviturile de departajare, unde a fost 5-4 pentru gazde.

  • În finala barajului, FCU Craiova va înfrunta, în deplasare, una dintre CFR Cluj și rivala locală CS Universitatea, în funcție de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului.
  • Finala barajului va avea loc pe 3 sau 4 iunie, data și ora exactă urmând să fie anunțate de LPF.

Mititelu Jr a mai precizat că partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari a fost „un fenomen de meci”, dar și că Dumnezeu a fost alături de gruparea olteană la meciul contra ilfovenilor. 

Nu pleacă doar antrenorul! Ce s-a întâmplat imediat după FCU Craiova - FC Voluntari: „A venit în vestiar, și-a luat rămas bun”
FCU Craiova - Voluntari
Nu pleacă doar antrenorul! Ce s-a întâmplat imediat după FCU Craiova - FC Voluntari: „A venit în vestiar, și-a luat rămas bun”

Adrian Mititelu Jr, mesaj după FCU Craiova - FC Voluntari: „Un meci ca acesta se petrece în fotbalul românesc o dată la 15-20 de ani!”

„Un meci ca acesta se petrece în fotbalul românesc o dată la 15-20 de ani! Lăsați criticile și comentariile pentru că nu se cad la un asemenea fenomen de meci. 

Dumnezeu a fost cu noi azi (n.r.- vineri)și va fi și în meciul decisiv pentru Europa”, a scris Adrian Mititelu Jr, pe contul personal de Facebook. 

FCU Craiova va da peste una dintre CFR Cluj și CSU Craiova în finala barajului pentru Conference League 

FCU Craiova ar putea da peste rivala locală, CS Universitatea Craiova, în finala barajului pentru UEFA Europa Conference League. 

Pentru ca acest lucru să se întâmple, CS Universitatea Craiova trebuie să obțină un rezultat superior lui CFR Cluj în partida de duminică seară, cu Sepsi Sf. Gheorghe. CFR Cluj o înfruntă, tot duminică seară, pe campioana Farul Constanța, pe teren propriu. 

CFR Cluj este în acest moment pe locul 3 în play-off-ul din Superliga, cu 42 de puncte. CSU Craiova e pe 4, cu 40 de puncte. 

Cu CFR se joacă joi, 1 iunie!
Cu CSU se joacă luni, 5 iunie!
Personal, îmi doresc să jucăm luni!

-Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, pe Facebook 

Citește și: 

Chițu a înscris o „dublă”, dar a tunat la interviuri: „Foarte proști! Incredibil, nu-mi vine să cred”

Situație incredibilă la CFR Cluj » Ardelenii au pierdut un atacant pe care Petrescu îl regretă pentru că nu au achitat o sumă infirmă + Gestionare proastă a transferurilor în Gruia

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Mai 2023, 11:43

...da...asta se crede smardoi ...dar este inselat de toata lumea ...

Ciheya
Ciheya  •  27 Mai 2023, 09:29

adevarul e ca stadionul asa de gol la un meci decisiv vezi rar. exact ca o echipa de comuna s-a comportat toata lumea: si jucatorii si spectatorii. *** in papuci care atarna la buzunarul lui mititelu o vor lua pe cocoasa de la orice adversar peste care vor da la urmatorul baraj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blabla13
blabla13  •  27 Mai 2023, 09:29

Agramatul de serviciu(nb mititelu copil de infractor)are păreri..”Jucam..” Păi tu ai 112kile copile..ce joci tu? Rummy poate..alt joc știi? Zic amicii tai ca la hold’em ai cerut zaruri..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează