FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - VOLUNTARI

Nu pleacă doar antrenorul! Ce s-a întâmplat imediat după FCU Craiova - FC Voluntari: „A venit în vestiar, și-a luat rămas bun”

Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, are mai multe oferte și va lua o decizie cu privire la viitor în următoarele zile.
Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, are mai multe oferte și va lua o decizie cu privire la viitor în următoarele zile.

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 23:20 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 23:32

FCU Craiova a trecut de FC Voluntari, 3-3 după prelungiri și 5-4 la loviturile de departajare. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, are mai multe oferte și va lua o decizie cu privire la viitor în următoarele zile. Portarul Mihai Popa a părăsit deja echipa.

  • În finala barajului, FCU Craiova va înfrunta, în deplasare, una dintre CFR Cluj și rivala locală CS Universitatea, în funcție de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului.
  • Finala barajului va avea loc pe 3 sau 4 iunie, data și ora exactă urmând să fie anunțate de LPF.
Mijlocașul lui Arsenal se pregătește la baza din Berceni » Imaginea care a aprins imaginația fanilor: „Din vară la FCSB!”
FCSB
Mijlocașul lui Arsenal se pregătește la baza din Berceni » Imaginea care a aprins imaginația fanilor: „Din vară la FCSB!”

Liviu Ciobotariu, după FCU Craiova - FC Voluntari 

„Un joc spectaculos, plăcut pentru spectatori și telespectatori, dar nerecomandat cardiacilor. Am început slab, ne-am apărat prea jos. Am avut o discuție la vestiare. Am încasat trei goluri care puteau fi evitate.

Aici vreau să fac o paranteză, vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine și pentru modul în care au crezut. Când întorci de la 0-3 n-ai cum să nu te declari nemulțumit. Puteam să și câștigăm dacă eram inspirați.

Vreau să felicit și echipa FCU Craiova, sunt foarte buni, au jucat bine, au avut posesie, atacuri poziționale. E greu să digeri o asemenea înfrângere.

La penalty-uri este loterie, doar cine nu execută nu știe cum este și nu ratează”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport. 

Liviu Ciobotariu: „Am câteva oferte de afară”

Întrebat dacă va rămâne la Voluntari și sezonul următor, Ciobotariu a dat de înțeles că va accepta o nouă provocare. 

În momentul de față trebuie să mă liniștesc după acest joc. Am avut trăiri de la extaz la agonie, apoi invers. O să văd, mă voi liniști, apoi voi lua o decizie. Mă gândesc și la o schimbare, am și câteva oferte de afară. Am astea două zile, mă voi gândi, apoi voi da un răspuns concret.
- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Mihai Popa pleacă de la Voluntari

Dacă Ciobotariu încă nu s-a hotărât, portarul Mihai Popa și-a luat deja rămas bun de la colegi. Portarul în vârstă de 22 de ani merge în Italia, la Torino. 

„E adevărat, Mihai a prins o zi mai slabă, dar nu înseamnă că el este vinovat. A avut un sezon foarte bun, ne-a ținut în multe meciuri. Așa este la fotbal. Eu nu sunt supărat pe el. 

A venit în vestiar, și-a luat la revedere de la colegi. E un băiat și un portar de viitor. Îmi place foarte mult de el. Nu mi-a zis unde pleacă, doar că e ultimul lui joc. A zis că ne mulțumește și că s-a simțit foarte bine aici. 

E un portar de viitor, pentru echipa națională”, a dezvăluit Liviu Ciobotariu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul

Câte bilete au fost vândute pentru barajul dintre Dinamo și FC Argeș: „Arată mult mai bine decât la meciul cu CSA Steaua”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
X01Y
X01Y  •  27 Mai 2023, 07:14

Liviu Ciobotariu, Emil Săndoi, Bergodi, Nicolo Napoli, antrenori eleganți, care întotdeauna au vorbit cu respect despre echipele adverse, despre arbitraj, s-au ferit să blameze pe cineva. Avem nevoie de antrenori din ăștia!

gojgaru
gojgaru  •  27 Mai 2023, 01:29

Probabil ca de aia a jucat ca o cizma , gandul ii statea la transferul in Cizma .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează