FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Porumboiu e convins: „FCSB va lua titlul”

Florin Tănase în duel cu Andrei Bordeianu
Foto: GSP
Florin Tănase în duel cu Andrei Bordeianu Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 19:49 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 20:17

Adrian Porumboiu (71 de ani), fost arbitru FIFA și finanțator la Vaslui, a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj.

Lupta la titlu se dă și în acest sezon între CFR și FCSB. Clujenii sunt primii în clasament, însă au un început slab de 2022, nereușind nicio victorie în 3 partide. 

FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională

Porumboiu a analizat șansele celor două echipe la titlu și este convins că FCSB se va impune la final datorită portarilor, mult superiori, în opinia lui, față de cei ai lui Dan Petrescu.

Porumboiu: „De regulă, campionatul se câștigă cu un portar foarte bun, ceea ce nu e cazul CFR-ului”

„În opinia mea, campionatul îl va lua FCSB, pentru că are trei portari foarte buni. Dincolo (n.r. la CFR Cluj) n-au portar. Și, dacă n-au portar, o să ia și goluri multe. N-am absolut deloc încredere în Bălgrădean. Eu doar mi-am spus o părere. Și, când te uiți în urmă, vin argumente. 

Vlad văd că și-a revenit, dar mai gafează el. Pe Straton îl știu, e foarte bun portar. Și mai e Târnovanu. De regulă, campionatul se câștigă cu un portar foarte bun, ceea ce nu e cazul CFR-ului”, a declarat Porumboiu potrivit Fanatik.

Adrian Porumboiu, critici la adresa lui Bălgrădean

Fostul arbitru l-a criticat pe Cristi Bălgrădean pentru presația din meciul cu CS Universitatea Craiova, unde a greșit la golul oltenilor din prelungirile partidei, apoi a luat cartonașul roșu în urma unor injurii la adresa arbitrilor.

Și aseară s-a făcut diferența la portar. De câte ori a respins-o în față Bălgrădean? Vă amintiți ce a făcut și cu Dinamo Zagreb. Sunt multe. Bălgrădean trebuia să ia roșu acum un campionat jumate, de mai mult timp. 

N-am nimic cu Bălgrădean. Dar vorbesc precum unul care a avut portari de portari: Kuciak, Dani Coman, Milan Borjan. Și CFR a avut portari înainte. Hindrich poate să fie o soluție, dar îi trebuie meciuri”, a mai precizat Porumboiu.

Octavian Popescu și Claudiu Petrila, remarcații lui Porumboiu

Porumboiu a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor 2 tineri fotbaliști, pe care îi consideră „bijuteriile” din Liga 1.

„Sunt ceva puncte diferență, dar, dacă n-ai portar, punctele se așează imediat. Oricum, trebuie să consemnez că fotbalul românesc are și două perle, care nu sunt, încă, șlefuite: Octavian Popescu și Petrila. Sunt două bijuterii”, a concluzionat Porumboiu.

Citește alte știri din Liga 1:

Victor Becali îi răspunde tăios patronului din Liga 1: „Nu-mi explic ce a vrut să spună. O fi băut prin cantonament”

Mihai Stoica, supărat pe un titular din FCSB - FCU Craiova: „El e vinovat, nu altcineva”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  06 Februarie 2022, 20:50

Chiar dacă câteodată Porumboiu are el ce are cu CFR, de data aceasta spune un mare adevăr, Dan Petrescu ar trebui sa mai asculte și părerile " mulțimii " și sa tragă niște concluzii i-ti place nu-ti place acesta este adevărul,nu da nimeni cu parul dar pe undeva nu este permis sa joci sa te chinui cu alți fotbaliști plătiți cu 3500 euro/ luna ,iar în gradina ta ai fotbaliști de 40000 euro / luna asa pot antrena și eu ca vad ca rezultatele sant cum sant !? Da nu se uita s-au câștigat campionate dar măcar acum jucați în asa fel ca la sfârșitul celor 90 minute sa nu aveți nici voi ce va reproșa, atunci și spectatorii vor fi mulțumiți,vedeți în Anglia ei sant aplaudați la final chiar dacă pierd pt. ca s-au dăruit și desigur exista un învingător!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează