FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FC BOTOȘANI 3-1

Jucător de la FC Botoșani, gest golănesc în meciul cu UTA Arad: și-a scuipat un adversar în față! Arbitrul n-a sancționat infracțiunea comisă în apropierea lui

Sursă foto: Captură Orange Sport
Sursă foto: Captură Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 12:31 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 12:55

Alin Șeroni (35 de ani), fundașul celor de la FC Botoșani, a fost autorul unui gest golănesc în înfrângerea suferită de moldoveni, sâmbătă după-amiază, contra celor de la UTA Arad, scor 1-3, în runda cu numărul 25 din Superliga. 

După ce Alexandru Benga (33 de ani), fundașul central al arădenilor, l-a deposedat de balon, Alin Șeroni l-a scuipat în față pe stoperul „textiliștilor”. 

Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”
GSP LIVE
Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”

Alin Șeroni, gest golănesc în UTA Arad - FC Botoșani. L-a scuipat în față pe Alexandru Benga!

Arbitrul Bogdan Dumitrache, aflat aproape de fază, nu a luat nicio sancțiune disciplinară împotriva lui Șeroni! Asta deși Regulamentul Disciplinar e clar în acest sens, iar jucătorul oaspeților trebuia eliminat pentru gestul său!

Conform articolului 63 „abateri sancţionate cu eliminare (cartonaș roșu) de arbitru”, la punctul 1, litera C, se indică eliminarea jucătorului pentru „scuiparea unui adversar sau a oricărei alte persoane”. Mai mult, Comisia de Disciplină putea să acorde o suspendare de la 6 la 12 jocuri pentru abaterea prevăzută. 

Jucător de la FC Botoșani, gest golănesc în meciul cu UTA Arad: și-a scuipat un adversar în față! Arbitrul n-a sancționat infracțiunea comisă în apropierea lui
Articolul 63 din Regulamentul Disciplinar

Există inclusiv un precedent recent chiar la UTA Arad, adversara de sâmbătă a moldovenilor, când ​Aly Abied, fundașul stânga al arădenilor, a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce l-a scuipat pe Adnan Aganovici în meciul cu Sepsi. 

Atunci, Abied a fost eliminat de „centralul” Cătălin Popa în minutul 69 al confruntării din etapa 19, iar pe lângă suspendarea de șase etape a primit o amendă de 7.000 de lei. 

Cine e arbitrul Dumitrache, cel care n-a văzut infracțiunea comisă chiar în fața lui. A lucrat la FRF

Bogdan Dumitache a debutat oficial în Liga 1 în noiembrie 2020. Deși era doar rezervă al meciului FC Botoșani - CSU Craiova, acesta a condus confruntarea după ce Istvan Kovacs, delegat inițial de FRF, a fost depistat cu Covid-19, chiar înainte de startul partidei. 

Dumitache a făcut fotbal în copilărie la Școala de fotbal a lui Marcel Pigulea, iar în 2007 a intrat în arbitraj. A prins lotul de L3 în 2012, iar șase ani mai târziu a debutat în Liga 2. 

Chiar dacă era arbitru, Dumitache a fost inclusiv angajatul Federației Române de Fotbal, fiind team-manager-ul echipelor naționale de juniori. 

VIDEO. Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Șeroni nu s-a supărat pe mine. E un tip foarte haios, mă înțeleg bine cu el”

Citește și: 

Radu Paraschivescu dezvăluie că a primit oferta de a fi manager general la un club din Superliga: „M-a ofertat printr-un interpus”» Răspunsul genial al scriitorului

Un fost jucător de la CFR Cluj a dezvăluit ce l-a șocat la experiența prin care a trecut în România: „A fost foarte frustrant. Totul era pe viață și pe moarte acolo”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
MarianArad
MarianArad  •  13 Februarie 2023, 15:59

Pai pe Aly Abeid la văzut o țara întreaga a fost făcut in toate felurile și l-au condamnat pt gestul lui ,pe buna dreptate. Dar pe acest Alin Seroni nu la mai văzut nimeni? Sau pentru uni nu se aplica regulamentul?? Var nu am avut la Craiova la golul dat de Uta.. Cu Chindia gol anulat și penalti ne acordat..

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  12 Februarie 2023, 17:41

Sa l pupati pe Seroni xare a pus genial in practica planul patronului de la Botosani! Fara el era greu meciul!A rezolvat meciul in 10 min! Penalty si marcaj inexistent la golul doi al gazdelor!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2023, 17:40

Nu se poate! E un trucaj. Șeroni e bănățean, e un civilizat, nu ar putea face un astfel de gest.:))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează