FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 4-1

Se „sapă” și între ei! Noi detalii de culise de la Dinamo: a venit rândul lui Alex Couto să fie „mazilit”

FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 15:43 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 16:24

Directorul general la zi al lui Dinamo, încă!, Alex Couto, a ieșit din nou cu declarații după victoria cu Poli Iași (4-1) și l-a atenționat pe Pablo Cortacero vizavi de restanțele salariale și de faptul că și-a încălcat iar promisiunile față de dinamoviști.

Totuși, suporterii „câinilor” nu-l văd pe antrenorul transformat în numărul 1 executiv la Dinamo ca fiind unul de-ai lor. Fidel clubului, așa cum pare. Zilele trecute, Couto chiar a fost luat la rost de un grup de fani, care l-au somat la hotelul unde i-a aranjat Radu Birlică să stea, directorul de marketing semnând o înțelegere cu Phoenicia Hotel ca spaniolul, Rufo Collado și alți apropiați ai managementului să fie cazați acolo. Luni, de exemplu, ar urma ca Alex Couto să fie „mazilit”, adică să i se retragă dreptul de semnătură, în cadrul unei întruniri a Consiliului de Administrație.

Faptul că Alex Couto nu este la primul discurs tăios la adresa lui Cortacero nu trebuie să reprezinte un gest de frondă. Nu Don Pablo l-a adus pe conaționalul său la club, susțin sursele GSP.ro. Ci Toma Săpașu, personajul care s-a implicat și el în preluarea grupării de către managementul iberic. 

 „De aceea mai dă în el, mai ales că și Săpașu are de recuperat bani”, a mărturisit un apropiat al roș-albilor. Couto nu este în relații amicale nici cu Rufo Collado, care i-a rămas fidel lui Cortacero, mai ales că se cunosc de ani buni și au rămas pe aceeași lungime de undă. Rufo nu a plecat încă din București, cu toate că nu a mai mers pe la antrenamente, după ce jucătorii l-au pus în gardă să nu mai apară la Săftica și a avut și o discuție față în față cu un grup de fani la fosta bază SRI.

Spaniolii mai aduseseră un conațional în management: Marcos Rubino. Acesta s-a prins de multă vreme care e situația la Dinamo, a profitat de un caz special în familie, a transmis că e nevoie de prezența lui în țară, alături de cei dragi, și nici n-o să mai revină la club, cu toate că fusese numit managerul Academiei Dinamo!

Nu e o treabă despre care să facem glume! Nu știu când va veni Cortacero în România sau ce planuri are. Cred că va da explicații despre ceea ce se întâmplă. Sunt foarte îngrijorat în legătură cu situația! Eu am stat aici și am plătit ca să pot lucra la Dinamo. Nu am luat salariul de două luni și jumătate! Nu e confortabil pentru nimeni și pentru nimeni
- Alex Couto

VIDEO Pablo Cortacero, atacat din interiorul clubului Dinamo: „E un mincinos!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cea mai dură reacție din cadrul clubului Dinamo, la adresa lui Cortacero: „Mâine trebuie să plece! Cea mai mare escrocherie din Europa”

Și oamenii lui Cortacero s-au săturat de patronul lui Dinamo: „100 de familii depind de banii care trebuie să vină!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  13 Decembrie 2020, 04:29
Postat de creeperno pe 12 Decembrie 2020, 22:41

Iarasi aberatii cu sapasii? Bani a bagat numai domnul Cortacero, programul lui bucurica si nicu badea. Restul e cancan

cat poti fi de pro.st!!!!!!!!!!

creeperno
creeperno  •  12 Decembrie 2020, 22:41

Iarasi aberatii cu sapasii? Bani a bagat numai domnul Cortacero, programul lui bucurica si nicu badea. Restul e cancan

becalidinamovit
becalidinamovit  •  12 Decembrie 2020, 17:50

o constatare si o nebuloasa ..decand a inceput scandalu la Dinamo de 1,5 luni a disparut si gigi de pe micile ecrane numai e porezent inmedia de 10 ori pe zi .numai da interviuri ..o fi suparat de siytuatia de la Dinamo si la afectat asa tare de numai poate iesi public in presa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează