FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cei 4 antrenori care i-au servit drept modele lui Dan Petrescu: „După ce am plecat de la el, toate antrenamentele mi se păreau uşoare”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:10

Dan Petrescu, 52 de ani, tehnicianul lui CFR Cluj, a vorbit despre modelele sale de antrenori, în declarații publicate în Buletinul informativ al LPF.

„Pe Anghel Iordănescu l-am avut foarte mulţi ani şi m-a inspirat cel mai mult.

În străinătate au fost mai mulţi antrenori care m-au ajutat foarte mult. Primul a fost Glenn Hoddle, e antrenorul care m-a ajutat foarte mult în Anglia, chiar îmi amintesc că la meciul Anglia – România am marcat împotriva lui şi mi-a părut rău pentru el, dar eram fericit pentru echipa mea.

Am învăţat multe de la Ruud Gullit, chiar dacă după aceea nu a mai avut o carieră de antrenor, era ca un tată pentru mine.

În Italia am lucrat cu Zdenek Zeman, cred că el m-a disciplinat cel mai mult. Era un tip foarte dur, cu antrenamente fizice, dar am învăţat enorm de la dânsul. După ce am plecat de la Zeman, toate antrenamentele mi se păreau uşoare, la toate echipele unde am mai jucat”, a precizat Dan Petrescu.

Cu Glenn Hoddle şi Ruud Gullitt, Dan Petrescu a lucrat la Chelsea, iar cu Zedenek Zeman la Foggia.

Dan Negru, 3 episoade cu legendele fotbalului românesc: Hagi, Petrescu și Dan Păltinișanu

CFR se inspiră din Germania, dar are o temere înaintea următorului sezon european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează